etaoin
Zainteresovan član
- Poruka
- 102
Takodje izgleda da je zurnalistika ekstra popularna 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
350 ?!?!?!
samo danas ?!?!?!
pa ljudi to nije normalno !!!!
znaci prijemni mora extra mnogo dobro da se uradi![]()
Datumi nisu toliko bitni, tako su nam rekli na pripremama.Nameravanih i nenameravanih posledica, to ti je na samom pocetku knjige
A jel' zna neko mozda kad je oslobodjen Beograd u I sv. ratu?? Posto pise 16. decembra, pa posle nekoliko strana 1. novembra...
I jel' ste primetili da u ustavu pise da je Mitrovdanski ustav donesen 7. novembra a posle 8. novembra... A ja se cudila sto ne mogu iz prve da ubodem dal' je 7. ili 8...
Theos je Bog, znaci odgovor na ono pitanje je 100% bozanstvo... A obozavanje neceg culno opipljivog je kult..![]()
Danas je bilo preko 350 prijavljenih za medjunarodni smer,nas politikologa nije bilo mnogo![]()
5. ne znam, na 12 su odgovorili, za 18. bi trebalo da je Hegel. A zar nemamo kreditni novac kad stavimo cekove i menice u promet? (6. pitanje)
Nisi daleko od istine, dosta ljudi upisuje medjunarodni jer je to sad in, tako da ne verujem da ce trebati veliki broj bodova.
Edit : Rekose mi danas da su pitanja formulisana da se na njih odgovara sa maksimalno 3 reci.
Takodje izgleda da je zurnalistika ekstra popularna![]()
DEPOZITNI NOVAC!!!
Prvo sam cekao sa buducim novinarima, njih je najvise bilo, sociologa je bilo dosta manje.Posto sam naravno pogresio amfiteatar, u drugom je ogroman broj ljudi upisivao medjunarodni smer.Stvarno je bilo dosta prijava, cenim da ce ih tek biti.
Je l' pronasao neko model za ucenje tabela iz sociologije? Ovo mi se cini neostvarljivo?! :///
I mene zanima koliko za socijalnu politiku i socijalni rad. Sutra masovno prijavljivanje. BOZE, KOLIKO JA NISTA NE ZNAM!!! Da li je nesto izbaceno iz psihologije? El imas neke testove?Koliko je bilo za soc.smer?((
Nije, nego KREDITNI NOVAC.... Imas bas takvu recenicu na 43 strani, u pasusu NOVAC KAO PLATEZNO SREDSTVO....