rasabg
Obećava
- Poruka
- 88
Inace Ljusic obiluje greskama... npr- Veliki Becki rat, Kandijsi rat, Karposev ustanak, Sveta liga, Trojecarski savez, Sisacki rat itd...
Kada je to bilo?
Kada je to bilo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
*** pa nije ni cudo sto ih zovu terminator i mucitelj..hahaha nema odlaganja a bice preko nas 200 u amf.ja nisam ni procitala njegovu knjigu ( od bradonje)
![]()
hahahaha
a nije...nisu toliko losi...
o pa polako,stici ce oniekspres line
procitaj skriptu..skroz je ok..a i iz nejgove ima 2 ili 3 pitanja koliko znam...
nameravane i nanameravane...sociologija: sociolozi i socijalni psiholozi su uocili da postoje 2 vrste izmedju posledica drustvenog delovanja, a to su?
Jel zna neko odgovor, ja nisam sigurna...
nameravane i nanameravane...
kako rasturam soc![]()
Nije dao konkretan pitanja, samo je isao po knjizi i pricao od cega bi mogla da se naprave... Nego, izbacio je par lekcija, ali nisam sigurna da ce to da ispostuje, pa me zanima da li neko zna?
Inace, iz kraljeva si??? I ja![]()
U informatoru pise da treba obavezno poneti licnu kartu; najbolje da pozoves i proveris, evo ti broj 011 3092 903 i 011 3092 904...
Nameravane i nenameravane posledice se pominju u I oblasti- str 9.
rasabg- kada je sta bilo?ima tu neke greske, tipa pise jedno pa drugo, npr Karposev ustanak ima i 1689. i 1690. god... ako se napise i jedna i druga je tacno.. tako da ako nekog zakinu, a vi na zalbe
...
Znaaam, znam da treba licna, i ona fina gospoda su mi bila zagubila drzavljanstvo!!!!!!!!!!!! Ajooooooj....
nameravane i nanameravane...
kako rasturam soc![]()
Znaaam, znam da treba licna, i ona fina gospoda su mi bila zagubila drzavljanstvo!!!!!!!!!!!! Ajooooooj....
Zvao fakultet? Prokleta birokratija... ako nisi, zovi, pitaj moze li neki drugi dokument identifikacije, bice da moze pasos
...
hahahaha
a nije...nisu toliko losi...
o pa polako,stici ce oniekspres line
procitaj skriptu..skroz je ok..a i iz nejgove ima 2 ili 3 pitanja koliko znam...
Ja se trudim da smislim pitanja iz sociologije al ne ideUzasno napisana knjiga...
izvuces pitanje,uglavnom pita pavicevic..S pocetka je opusten,al kako vreme ide unervozi se..Pa onda odseta pa dodje Vujacic pa bude malo teze jer je on malo komplikovaniji a onda se opet vrati Pavicevic..pita sasvim fer i solidno,nekad zapitkuje,nekad ne...al ono...nije baksuz..
a to za odlaganje-nem pojma..![]()
Pitanje za sve. Da li ćete stvarno izbaciti sve od navedenog prilikom učenja sociologije?
Sociologija kao nastavni predmet, str. 10.
Prirodna i društvena sredina, str. 46-47
Ekološko problemi savremenog društva, str. 58-59-60-61
Naselja - projekcija društva u prostoru, str. 88-89-90-91-92-93-94
Izazovi globalizacije: lice i naličje savremenog razvoja, str.117-118-119-120-121-122
Više i niže rase. Um divljih i civilizovanih naroda, str. 133
Jezik kao sredstvo komunikacije, str. 135-136
Odnos između znaka i simbola, str. 136-137
Standardni jezik, dijalekti i žargonski jezik, str. 137
Principi na kojima se gradi žargonski jezik, str. 138
Obred žrtvovanja, str. 149-150
Sve religije, počevši sa hrišćanstvom, od 160. do 182. strane, do Pojma moralne dužnosti, savesti i vrline
Umetnost, od 187. do 196. strane
Bitne odlike kiča, str. 201-202-203
Isključuju se takođe i sva vežbanja i literature sa strane.
Obrati pažnju na sledeće tabele:
strane: 14, 30, 40, 57, 107. Ostale tabele je isključio.
U okviru religija ostaje samo lekcija Odnos crkve i države na 175-176. strani, do Da li religija ima, ili nema budućnost?
Ja nisam bila na pripremama. Nekako mi je i logično da ne budu pitanja iz tih lekcija, ali paranoja me žešće radi![]()