jordan_mld
Početnik
- Poruka
- 20
ja jos ni do faxa nisam otisla bruka! jel ide neko 23? da se nadje sa mnom da idemo zajedno! da ne idem sama!
Ja cu ici 23. najverovatnije

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja jos ni do faxa nisam otisla bruka! jel ide neko 23? da se nadje sa mnom da idemo zajedno! da ne idem sama!
Ja cu ici 23. najverovatnije))
evo jednog,nadam se da cemo biti kolege,ako ja upadnem..
kakva crna rezerva,sa ovim predmetima mogu samo pravni ili soc n filozofskom a to mi ne pada napamet..![]()
Ja idem 23. Ovo sam slucajno napisala sa bratovog profila. Ostao je registrovan. Ako hoces mozemo da se nadjemo![]()
iz ustava to napisano sitnim slovima ni ne citam, sinoc sam pala u nesvest (bukvalno) zbog glupog ustava.... a srpski sam presla teoriju i to je to nemam vremena za druge gluposti...
Nije dao konkretan pitanja, samo je isao po knjizi i pricao od cega bi mogla da se naprave... Nego, izbacio je par lekcija, ali nisam sigurna da ce to da ispostuje, pa me zanima da li neko zna?A jel ste dobili ta pitanja na pripremama? aj napisi nesto da vidim otprilike kakva su.. Ja sam presla knjige sad samo da obvanvljam...
Ja zvala fax jutros da proverim da li može neko drugi da nas prijavi i niko se nije javljao, valjda zato što je subota... Sad cu se pojesti do ponedeljka...
Ako vam je za utehu svima, ja još nisam ni počela ni soc, ni ustav... Radi se psihologija temeljno... Sve se nadam da se sećam soc, jer sam je imala ove god.i navodno ocenu 5 xD
Nije tajna. Ali sta ce tebi pitanja iz istorije kad ces upisati soc. rad, koliko sam videla?
Eto recimo bili su neki primeri tipa:
Kad je bila bitka na Ivankovcu?
Od kad do kad je trajao period poluautonomije?
Kad je potpisan konkordat sa Vaseljenskom patrijarsijom?
Kad je osnovan Licej?
Kad je bio berlinski kongres?
Ko je potpisao trojecarski savez?
Ko je vladao CG u vreme krimskog rata?
Ko se nalazio na celu pokreta solidarnost?
Ko je bio vodja Hrvatske republikanske stranke?
etc...[/QUOTE
Odakle su ova pitanja? Ja sam bila na pripremama ali nama nisu dali ova pitanja... Za konkordat, solidarnost, poluautonomiju...![]()
ma ko se jos zdravo hrani haha cemu to
ovde nikom kao ne ide a svi ce upisati sem mene haha