FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Joj ovde izglada niko ne pominje istoriju... Ja sociologiju privodim kraju, to sam lepo spremila, ustav sam zavrsila ali ce istorija da me dokrajci... Mislim, znam ja one najbitnije stvari, ali su mi detalji slaba tacka... Gde su mi kolege sa medjunarodnog? :eek: Ovde izgleda dominiraju socijalni i novinarstvo... :D Jel' ima neko od vas rezervu? Meni je ovo jedina opcija :dash:

ko ce sve da upisuje socijalni?
kako vam ide ucenje.....meni nikako, idem na srecu a obzirom da nemam rezervu, bice mi veoma potrebna ako ne zelim da cistim ulice ili nesto tome slicno mada i to je za ljude
hocu majko hocu u gradsku cistocu spavam danju radim nocu za gradsku cistocu :D
ma prso sam skroz...!!!!

glupi ustav!
je l' vi ucite one godine kad su doneseni ustavi i zakoni?
i to sto kazes, najgluplji predmet i najdosadniji u zivotu :( ljudi jel ucite sitna slova iz ustava?
I razvoj engleskog obicajnog prava?
I jel ucite taj glupi predmet u sitna crevca ili samo ono osnovno?
I jel ja treba da ga bas bas naucim ili je dovoljno da ga procitam par puta jer sam cula da je na zaokruzivanje? aaa xD:per:
Ako mislis na godine na 8.strani onda ih nauci obavezno, to su bas bitne godine i treba da se znaju! :P
p.s. Novinari, jel ima neko izvucenu knjizevnost iz srpskog? trep trep :):lol:

Mislim da niko skoro nema rezervu jer je vecini fakultela 28. prijemni....
Joj ljudi, ja se borim sa sociologijom i dalje,dosla sam do pola, sutra cu jos ostalih 100 str, bas sam sklona pozitivizmu :D o boze, trule fore iz gradiva- znak da sam prsla od ucenja :)
Da li je iko ucio srpski??? I kako se to uopste moze uciti? :D

Joj ovde izglada niko ne pominje istoriju... Ja sociologiju privodim kraju, to sam lepo spremila, ustav sam zavrsila ali ce istorija da me dokrajci... Mislim, znam ja one najbitnije stvari, ali su mi detalji slaba tacka... Gde su mi kolege sa medjunarodnog? :eek: Ovde izgleda dominiraju socijalni i novinarstvo... :D Jel' ima neko od vas rezervu? Meni je ovo jedina opcija :dash:

evo jednog,nadam se da cemo biti kolege,ako ja upadnem.. :sad2:
kakva crna rezerva,sa ovim predmetima mogu samo pravni ili soc n filozofskom a to mi ne pada napamet.. :roll:

Back