FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Hahaha ma mora da se polaze zakletva ta za Cupica xD Ej ljudi na infostudu u onim utiscima sa proslog prijemnog neki kazu da u informatoru uopste ne daju test koji je zaista bio prosle godine? Stagod xD
Elem dokle ste stigli? Ja naucila 70.str sociologije i sad sam pocela ustav, ima do sutra,prekosutra da ga zavrsim bre pa da se vratim na glupu sociologiju xD
Imas u Kosovskoj ulici knjizaru :D
P.S. Kolko treba otprilike poena za budzet, 70-80?
p.s.s. Ovi sa novinarskog, kako ste ucili srpski? Ono najosnovnije ili ste ulazili u detalje tipa odlike juznosandzackog ili one tvorbe reci, jel ste ucili to? Ja sam to gledala u zutoj gramatici i deluje pretesko :/

Ti koji su postavili pitanja iz istorije su ocigledno isli na pripreme za medjunarodni smer, nisu isli na psihologiju,tako da nisu oni jadni krivi, moras da navatas nekog sa socijalnog ko je biio na pripremama ako hoces da nabavis ta pitanja....
dobro j*b*t recite bar dal su vam uopste dali testove da radite! znaci neverujem da niko nece da kaze sad svi cute kao mutavi! kao da smo trazili ne znam ni ja sta! kad ste mogli da postavite test iz glupe istorije mogli ste i ostalo! sacuvaj boze!

jooj,nije mi radio net 10ak dana tako da nisam bila na forumu,ali vratila sam se i citam vase komentare sa prethodnih strana i lakse mi je mnogo.. :D :worth: ...kad vidim da ni vi ne stojite najbolje sa ucenjem za prijemni..:dash: tako je i kod mene soc sam procitala celu knjigu, ali sam zapamtila samo 15% gradiva,a ist sam izvlacila najvaznije podatke..nije teso da naucis 20ak godina,ali kada dodju novih 20 sve se pobrka..:worth: poludecu do 28...:sad2: ali kazem jos jednom drago mi je sto nisam jedina..
koje smerove upisujete,koliko imate iz skole?

jooj,nije mi radio net 10ak dana tako da nisam bila na forumu,ali vratila sam se i citam vase komentare sa prethodnih strana i lakse mi je mnogo.. :D :worth: ...kad vidim da ni vi ne stojite najbolje sa ucenjem za prijemni..:dash: tako je i kod mene soc sam procitala celu knjigu, ali sam zapamtila samo 15% gradiva,a ist sam izvlacila najvaznije podatke..nije teso da naucis 20ak godina,ali kada dodju novih 20 sve se pobrka..:worth: poludecu do 28...:sad2: ali kazem jos jednom drago mi je sto nisam jedina..
koje smerove upisujete,koliko imate iz skole?

jel ides ti na pripreme?

pa jel si isao na pripreme? ako jesi onda ste radili testove sigurno

Nismo radili nikakve testove, samo su nam rekli sta se uci (u sustini sve ) podvlacili smo i to je to...Ma glupost!
Iz psihologije smo kao radili neki test od prosle god ali nam nije dala pitanja nego nam je usmeno postavljala.
Iz psihologije je izbaceno :
78 i 79
pd 94 do 106
143
od 222 do 226
259-262
272-274
294-296
Nadam se da sam bar nesto pomogla ;)

ja imam neke testove od proslogodisnjih generacija,i u njima se pominju pitanja vezana za religije, islam,budizam,itd. pa mi nije jasno da li su to sigurno izbacili ili moze da se desi da i to daju.. nije tesko da se nauci,ali pored svih obaveza mrzi me da ucim i to.. ::confused::

Nismo radili nikakve testove, samo su nam rekli sta se uci (u sustini sve ) podvlacili smo i to je to...Ma glupost!
Iz psihologije smo kao radili neki test od prosle god ali nam nije dala pitanja nego nam je usmeno postavljala.
Iz psihologije je izbaceno :
78 i 79
pd 94 do 106
143
od 222 do 226
259-262
272-274
294-296
Nadam se da sam bar nesto pomogla ;)
jesi puno hvala..ja sam cula samo od 94 do 106..sto se tice 261/2 prosle god je bilo pitanje iz lekcije psihoterapija al dobro procitacu samo, ako stignem uopste do te strane :hahaha: ja cu se ubiti..necu ni iz psih da izvucem 25..na koju foru mislim da upisem ne znam

ja imam neke testove od proslogodisnjih generacija,i u njima se pominju pitanja vezana za religije, islam,budizam,itd. pa mi nije jasno da li su to sigurno izbacili ili moze da se desi da i to daju.. nije tesko da se nauci,ali pored svih obaveza mrzi me da ucim i to.. ::confused::

ma ako su izbacili nece! a i koja je to fora kao bacas pare za pripreme i na kraju ti uvale ono sto su izbacili..svaka im cast onda!

Hahaha ma mora da se polaze zakletva ta za Cupica xD Ej ljudi na infostudu u onim utiscima sa proslog prijemnog neki kazu da u informatoru uopste ne daju test koji je zaista bio prosle godine? Stagod xD
Elem dokle ste stigli? Ja naucila 70.str sociologije i sad sam pocela ustav, ima do sutra,prekosutra da ga zavrsim bre pa da se vratim na glupu sociologiju xD
Imas u Kosovskoj ulici knjizaru :D
P.S. Kolko treba otprilike poena za budzet, 70-80?
p.s.s. Ovi sa novinarskog, kako ste ucili srpski? Ono najosnovnije ili ste ulazili u detalje tipa odlike juznosandzackog ili one tvorbe reci, jel ste ucili to? Ja sam to gledala u zutoj gramatici i deluje pretesko :/

E, ja srpski samo sam ucio malo stilske figure i ko je sta napisao od pripovedaka i romana...
Gramatiku necu da ucim, ako bude kao prosle 2 godine, bice lako.... A pravopis malo chituckam... Nzm sta da radim s pesmama... Mozda daju da se napisu imena pesnika ili tako nesto... Awwww poludecu xD
Sta si ti ucila iz srpskog? Je l' znas nekoga ko je bio na pripremama?

Back