FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Upisujem ja novinarstvo,nadam se...
znaci ne znam vas,ali mene ubi glupa soiologija...
knjiga je toliko debilozno napisana da je to strasno... :dash:

Pa, sa sociologijom se prvi put susrecemo... Koliko si puta presla do sad?

A srpski, pre dve godina je bilo najvise knjizevnosti, prosle najvise teorije knjizevnosti... Moze da nam zapadne bilo sta.... Mada, gramatika je relativno laka, ako lepo citas pitanje. Ali ne znaci da nama ove godine nece da koknu nesto tesko...

Je l' bio neko na pripremama iz srpskog? Jesu li naglasili nesto?

Ljudi, jel mislite da je moguce spremit prijemni za dve nedelje???Inace nosim 40 bodova iz srednje. Samo iskreno mi odgovorite, ne znam da li se isplati da se cimam!

pa pocni da ucis 24 h i uspeces hehe:D veruj mi ovde niko nista ne uci..tj svi smo cekali poslednje 2,3 ned strasnooo..ma super si imas 40 bodova..imas sanse..samo ti strebaj..srecno ;)
p.s. koji ces smer?

je l' svi polazemo isti test iz sociologije i ustava, bez obzira na smer?? 'ajde neka neko ko je bio na srpskom kaze sta su rekli, cega ce biti najvise... (mislim da sam ovo vec pitala ali nisam dobila odg.):think:

Pffff.... Pitao sam i ja.... Ali nista... Mozda niko nije na pripremama, nece da nam kaze ako je bio ili..... niko nece da upisuje novinarstvo... U tom slicaju super :))) Vise sanse za nas, heheh.... Samo sumnjam u to.... :/// :mrgreen:

Hej ljudi ja se vratila na forum :D ako vam je lakse ni ja nisam pocela da ucim nista, sem sociologije i evo me na 30. strani, hm :( ja zaista nista ne razumem, knjiga je ocajno napisana, treba mi dosta vremena da procitam par strana a kamoli da ih naucim :/ Inace, upisujem novinarski :) Ja se nadam :) Kako se vi borite sa sociologijom? Ima li nade za nas jadne da stignemo da naucimo?

Ja soc nisam jos ni jednom presla... negde sam na pola. Ali ni to nije nauceno...
E drugarica mi je bila na pripremama i tamo nisu rekli da je jevrejstvo izbaceno. Tako da samo procitajte, u ostalom nema tu sta toliko da se pita.
Mislim da treba jevrejstvo i hriscanstvo. posle toga pa do 175 str ne treba... izmedju treba samo pojam sekte i kulta.
Samo nek se smiluju sa pitanjima iz soc jer ko ce sve detaljno da zna

Back