BadBlueBoy
Aktivan član
- Poruka
- 1.528
Sta treba od papirologije za prijavu? Nesto sam nacuo da trebaju da se ovre svedocanstva u opstini ili tako nesto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo sociologije od prosle godine
Pogledajte prilog 80301
evo ja sam sad trazila tj gledala te odg u knjizi..pa onako..smara dosta ali nije strasno kao sto sam mislila..uglavnom pitanja iz tabela i neke "osn stvari"..nisu bas isli u detalje, sad mi malo lakse otprilike znam sta moze da bude..samo jos da vidim test iz psih.bas me zanima kakav je..sve bih dala da nemam maturski i da imam vise vremena za strebanje...ah kako mi bude sudjeno...prijave 23 24 25 jel tako?
Jeste 23/25 a jel se prijavljujemo po azbucnom redu ili kad ko stigne? Posto mi je neko rekao da 23 ide prvih deset po azbucnom redu, 24 drugih deset itd...?
hvala ti puno! bas si nam pomogla....I još nešto: prošle ili pretprošle godine, tako sam čula, mnogo njih se upisalo na politikologiju zbog velike konkurencije na međunarodnom, sa planom da se posle prve godine prebace na međunarodni. Ali, mnogima nije uspelo, zato savetujem da se odmah odlučite za željeni smer, za svaki slučaj. Inače, mislim da je ove godine veća konkurencija među novinarima.
Prijave su 23. 24. i 25. juna, ali mislim da se prijavljuje kad ko stogne, pošto ovi na Fakultetu ne znaju ko će se prijaviti, pa da naprave spisak po azbučnom redu. Mislim da se po azbučnom redu upisujemo, kad se istakne spisak onih koji su prošli prijemni.
Neko je pitao i za autore knjiga. Sociologija od Petrovića i Mitrovića, Istorija za III od Ljušića, a za IV od Nikolića, Žutića, Pavlovića i Zorice Špadijer, ustav od Slavka Tadića, odatle će biti pitanja za prijemni, bolje da učite iz te knjige, pošto može da se desi da nešto čega ima u Tadićevoj nema u Lilićevoj, a to se padne na prijemnom...
Sta treba od papirologije za prijavu? Nesto sam nacuo da trebaju da se ovre svedocanstva u opstini ili tako nesto.
Ja cu pokusati da izvucem iz psihologije i ustava maksimum a sociologiju samo neke naj osnovnije podele i tabele.Ali moram ozbiljno da pocnem sa ucenjem.Koliko bi vama vremena trebalo da naucite jednu od ovih knjiga.Ako ne upadnem ove godine na fax "poludecu".
iz sociologije: nauci da prepoznas definicije (samo da prepoznas), nauci citate, podjele, i te tabele koje je rekao. sigurno ces uraditi bar 80 posto testa... za to ti treba maksimalno 3, 4 dana.... psihologiju nauci sve! nije tesko, a imas najvise pitanja iz nje...
ustav koliko stignes, imas samo deset pitanja... ovo da uradis, upadas sigurno, garantujem ti... ja sam prijemni spremila za 10 dana...
za 3 4 dana soc hahaah jao zasmejavate mepa koliko si ucila 24h? *** za 3 dana ne moze ni pola da se nauci..mislim ja hocu da naucim dobro a ne da mi se sve pomesa tako da je to nemoguce!