FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Zdravo drustvo :) Odavno me nije bilo, i sad gledam i smijem se kako neko ne vidi da neko poput Hristina89 samo zeli da nam pomogne. Nego, da se ne bih mjesala, da ja predjem na stvar.

Vrijeme curi, a stvari se zahuktavaju :/ Mene zanima da li se i ostalima koji uce istoriju, desava da iz III i IV poglavlja knjige za 4.razred izvuku samo po par recenica iz nekog podnaslova jer je sve ostalo neka suplja prica? Nimalo mi se ne svidja ova knjiga u odnosu na 3. razred sa kojom sam se druzila. :)
Ili ja previse pokratim pa me strah, ili je to stvarno samo to sto se treba znati ? o.O
Pomagajte. :worth:

Molim vas da mi kazete da li se lakse upisuje na politikologiju ili medjunarodne odnose?
Znaci Sociologija udzbenik ne sme biti stariji od 2006 zbog tih tabela???A istorija za 3 i 4 razred i Ustav?
Ako neko ima slucajno ima pitanja za neki predmet ako mu nije problem neka mi poslaje ili napise ovde.
Pa da vidim sutra da nadjem izdanja udzbenika koja trebaju.
Hvala unapred. :)

Ćao svima! Da li bi mi neko pouzdano mogao reći koji su autori udžbenika iz psihologije, sociologije i ustava za polaganje prijemnog za smer socijalni rad i politika? Znam da su neki već ovde pisali... Ali koliko se sećam nisu bili sigurni... Iz Sombora sam i bilo bi mi cimanje da idem u Bgd samo zbog informatora. Šta je u njemu bitno, tj. da li da ga ipak nabavljam.
A što se udžbenika tiče imam Nikola Rot, psi. Milovan Mitrović, socio. a iz ustava imam 2 udžbenika Stevan Lilić i još neko starije izdanje Radošin Rajović. POMAGAJTE!!!!

ROSEMARY koji su autori za istoriju?

Rados Ljusic- 3. god, drustveno - jezickog smera
Kosta Nikolic, Nikola Zutic, Momcilo Pavlovic, Zorica Spadijer- 4. god, drustveno- jezickog smera...

Hm, pa normalno, uzmite sto svezija izdanja... mislim da je 2006. god najstarije za sve udzbenike...

Navodno se lakse upisuje politikoloski, ali o tome neka kaze neko stariji... zavisi od broja prijavljenih svake godine... a test je isti...

Back