FAKULTET POLITICKIH NAUKA

e ovako.... sto se tice strebanja znam da cu poceti da ucim sve detaljno tek od 21. maja..*** tak'i mi horoskop... jer realno srpski sto si do sad tokom skolovanja naucio, to ti je...
a ja se izvanjavam, devojko kakvih 9 knjiga iz srpskog pobogu!?
imamo 4 citanke, teoriju i pravopis..aman zaman! i aj ako bas insistiras 4 interpretacije...sto mu dodje 10 knjiga, ali to nije dato u literaturi za prijemni...

Razmisljam da upisem ovaj fakultet,smjer medjunarodni odnosi,zanimaju me iskustva studenata???I odg na pitanja tipa-jesu li predavanja i gradivo zanimljivi ili dosadni?Kad zavrsis fax koje zvanje imas i gdje mozes da radis?Da li stv za posao posle ovog faxa treba debela veza?

naravno da nemamo istorije knjizevnosti... samo 4 citanke, teorija i pismenost...
a ti milenko ja sam iskrena da ne ucim, ne bih se zaista time hvalila. Realno pored skole i gomile drugih obaveza malo je teze sve postici...svaka cast ko postize, sve je do skole i te osobe...

Видим да се не спремамо нешто озбиљно. Мада ће времена бити на претек после матурског, који је почетком јуна, па после има 3 недеље само за . Има времена, не нервирајте се. Шта су то, три "књижице", соц. логична, позната од прошле године, устав лаган, сад се учи, а историја учитељица живота....нема ту бриге :) само лагано...

pa da trebalo bi da pomazemo jedni drugima..samo sto svako prica razlicite informacije.. :S meni su npr. rekli da se ist uci samo 3. i 4. a u informatoru pise sve 4. i za literaturu su mi pogresno rekli,kao treba neke druge knjige od onih koje smo mi koristila, a u stvari trebaju iste..

Видим да се не спремамо нешто озбиљно. Мада ће времена бити на претек после матурског, који је почетком јуна, па после има 3 недеље само за . Има времена, не нервирајте се. Шта су то, три "књижице", соц. логична, позната од прошле године, устав лаган, сад се учи, а историја учитељица живота....нема ту бриге :) само лагано...

Slazem se potpuno:D
Ja ne mogu da stignem da ucim od skole, tek od maja cu moci a i morati:rumenko:

e dobar predlog...ljudi, ajde da se pomazemo...:super:
jel to ironija ili? :roll:
pa da trebalo bi da pomazemo jedni drugima..samo sto svako prica razlicite informacije.. :S meni su npr. rekli da se ist uci samo 3. i 4. a u informatoru pise sve 4. i za literaturu su mi pogresno rekli,kao treba neke druge knjige od onih koje smo mi koristila, a u stvari trebaju iste..

samo 3 i 4 godina...na inf ne obracaj paznju..to se ne menja iz godine u godinu...

Back