jelena1111
Početnik
- Poruka
- 24
boze gospode!!!! kakva pitanja...
naravno ja sam opet jedini slucaj koji nista ne uci za prijemni...pfff.. socijala, bolje ni da ne odem na prijemni kad vidim kako ovde svi vredno uce...
nisi jedini slucaj.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno ja sam opet jedini slucaj koji nista ne uci za prijemni...pfff.. socijala, bolje ni da ne odem na prijemni kad vidim kako ovde svi vredno uce...
Kad pocinju predavanja ?jel u petak?
Zar ne pocinju u sredu? 14og ili 15og?
U svakom slucaju,treba da se pomazete i pricate a ne da nabijate nervozu i slicno...Bar je to neko moje misljenje...
![]()
Видим да се не спремамо нешто озбиљно. Мада ће времена бити на претек после матурског, који је почетком јуна, па после има 3 недеље само за . Има времена, не нервирајте се. Шта су то, три "књижице", соц. логична, позната од прошле године, устав лаган, сад се учи, а историја учитељица живота....нема ту бригесамо лагано...
jel to ironija ili?e dobar predlog...ljudi, ajde da se pomazemo...![]()
pa da trebalo bi da pomazemo jedni drugima..samo sto svako prica razlicite informacije.. :S meni su npr. rekli da se ist uci samo 3. i 4. a u informatoru pise sve 4. i za literaturu su mi pogresno rekli,kao treba neke druge knjige od onih koje smo mi koristila, a u stvari trebaju iste..