FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Koja navala pitanja :) Predpostavljam da je odgovor na sva - videćemo na pripremama ;)
Ljudi, 'ajte jos jednom... koliko detaljno uciti ljusica? Ne treba se optrecivati sa suvise detalja, a opet ne sme se puno toga izostaviti :confused: :dash: :D

Ima li ko kakav test iz sociologije? Pocela sam da je spremam. :zper: Na sta posebno da obratim paznju? Kakvog tipa ce biti pitanja?
Da li je prijemni stvaarno tezak ? :(

hmmm... a na pripreme, je l' su svi smerovi koji spremaju recimo socio, zajedno na predavanjima ili je to odvojeno po smerovima?

jel izlazi ovde informator?

:hahaha: Nisam dobro formulisala pitanje. Mislim na fpn. Gledala sam informator ekonomskog fakulteta i zanima me jel na taj tip(Testovi sa proslih prijemnih ispita,pitanja za vezbanje). I kada izlazi?

zbunila si me:)
izlazi informator..u inf se vec godinama vrti isto...osnovne informacije o faksu,smerovima i predmetima,literaturi i pitanja sa prethodnog prijemnog..i to je sve..kostao je prosle godine 500 dinara i to je zaista bacanje para jer nista novo ne saznas...;)

hvala :) nisam bila na prvom predavanju pa mi opet nije nista jasno.... mi za vjezbe spremamo samo ove tekstove s interneta ili? za ispit spremamo vujacica i hejvuda, za vjezbe ove deklaracije sa sajta, a za esej rusoa i loka? da li sam dobro razumjela?

e to ces vec morati da pitas nekog sa tvog smera :) to zaista ne znam...ali koliko ja znam za prve vezbe to sa sajta ako imate one dekleracije...a ostalo..neee znaaaam :(
samo sam htela da ti pomognem da znas da nisi propustila vezbe jer su one bitne zbog bodova...

Back