Hristina89
Zainteresovan član
- Poruka
- 382
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi, 'ajte jos jednom... koliko detaljno uciti ljusica? Ne treba se optrecivati sa suvise detalja, a opet ne sme se puno toga izostaviti![]()
![]()
![]()
Ima li ko kakav test iz sociologije? Pocela sam da je spremam.Na sta posebno da obratim paznju? Kakvog tipa ce biti pitanja?
Da li je prijemni stvaarno tezak ?![]()
hmmm... a na pripreme, je l' su svi smerovi koji spremaju recimo socio, zajedno na predavanjima ili je to odvojeno po smerovima?
jel izlazi ovde informator?
gde ovde?
![]()
Nisam dobro formulisala pitanje. Mislim na fpn. Gledala sam informator ekonomskog fakulteta i zanima me jel na taj tip(Testovi sa proslih prijemnih ispita,pitanja za vezbanje). I kada izlazi?
Koja navala pitanjaPredpostavljam da je odgovor na sva - videćemo na pripremama
![]()
jel zna neko, mozda, da li se sa privatnog moze upisati master? Jel bilo kojim slucajem do sada studenata sa privatnog?
nacula sam da su bile 1.vjezbe iz ipt za S13.... na rasporedu pise da su prve 04.03. zna li neko pouzdano da li su bile i sta se sprema za sledece vjezbe bilo da su prve ili druge?
po rezultatima bi rekla da nisu...samo za s12....imas na sajtu njihovom sve lepo ispisano... i sta se sprema i sl...
hvalanisam bila na prvom predavanju pa mi opet nije nista jasno.... mi za vjezbe spremamo samo ove tekstove s interneta ili? za ispit spremamo vujacica i hejvuda, za vjezbe ove deklaracije sa sajta, a za esej rusoa i loka? da li sam dobro razumjela?
e to ces vec morati da pitas nekog sa tvog smerato zaista ne znam...ali koliko ja znam za prve vezbe to sa sajta ako imate one dekleracije...a ostalo..neee znaaaam
samo sam htela da ti pomognem da znas da nisi propustila vezbe jer su one bitne zbog bodova...
OK, Cupic je extra tako da nije bilo mnogo dosadno.Zavrsili smo celu knjigu za 2 danaI kako bi na famoznim pripremama?
OK, Cupic je extra tako da nije bilo mnogo dosadno.Zavrsili smo celu knjigu za 2 dana![]()