Ja sa imao 20 iz srednje , upisao sam na budzetu na politikoloskom. Moze sigurno, samo da razbijes prijemni.
dao si mi nadu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sa imao 20 iz srednje , upisao sam na budzetu na politikoloskom. Moze sigurno, samo da razbijes prijemni.
dao si mi nadu![]()
jel tacno da je i za socijalni smer odlozen sutrasnji ispit iz sociologije? ? posto znam da za medjunarodni jeste, a sad za ovo moje moram da proverim! jel zna neko 100%?
medjunarodnom odlozen??za kada?bilo bi vise nego odlicno da odlozi i nama!al cini mi se da cemo to sutra saznati![]()
Odlozio je za 21. odnosno 22. februar.
za nas smer (socijalni) je pomereno na 27 februar () u 15:30h!
onaj ko danas NIJE bio u slusaonici, nema pravo na taj termin nego tek u aprilu polaze
a pomereno je jer su ga zamolili neki.... u prevodu - mrzelo nas da ucimo
Hvala na paznji![]()
pa 27 msm da cu imati..jel i ti ove godine upisujes?!Koliko imas bodova iz srednje,i ja sam isto los po tom pitanju?![]()
a kako ce on znati ko je bio u slusaonici? je li neko zapisivao?
ljudi,jel radi neko seminarske iz metodologije (nacrt istrazivanja) za parice???
Koliko imas bodova iz srednje,i ja sam isto los po tom pitanju?![]()
jel i ti upisujes ove godine?!
Je li raspored za ljetnji semestar objavljen na sajtu?
Kakakv je raspored za novinarski smjer?![]()
Mene zanima da li neko od buducih fpn-ovca planira da ide na pripreme.. i da li je neophodno ici... I jos ovo... Jel iz istorije ucite samo one bitne godine i podatke, a ne ono npr. osvojeni gradovi u toj borbi su... bla, bla..![]()