Ombre_Loco
Početnik
- Poruka
- 10
Jel zna mozda neko za sutra kad je Politicka Ekonomija, od 9 ili od 10??
ima neko iz P/2 ??
ima neko iz P/2 ??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel zna mozda neko za sutra kad je Politicka Ekonomija, od 9 ili od 10??
ima neko iz P/2 ??
Jel imamo sutra sociologiju?
chuo sam da je chupic pominjao chetvrtak oko 12, a sjutra je gostovanje japanskog ambasadora u amfiteatru, tako da...![]()
Japanac ce da prica cuku vremena, u nastavku ga pitamo sta nas zanima i imamo predavanje bar sat vremena, inace cupic nam do decembra ne predaje nego asistenti i ostali .....
Ja sam M8. ..ne znam sta je sa predavanjem iz soc. ali procitah ovo obavestenje pa da podelim sa vama: Vežbe iz predmeta Uvod u političku teoriju za grupe M7, M8 i S12 (koje nisu održane u utorak, 20.10) biće održane u SUBOTU, 24.10.2009. od 10-11.30 u amfiteatru. Toliko od mene. ..a da li neko zna kad nadoknadjujemo vezbe iz SPI (grupa M8)?cao ljudi ja sam sanja sa medjunarodnogjel ima ovde neko ko je M8 ?
sta se desava sa vezbama iz savremene ist koje nisu bile u utorak jel to isto odlozeno za subotu? e i da sta bi sa predavanjem iz soc koje nije odrzano jos u prosli petak??
ne znam sta vi mislite al fax nam je maximalno neorganizovan![]()
Pitanje za one u P/2 , sutra su vezbe iz Politicke ekonomije???? ili je i to sledece nedelje tj u sledeci petak ???
Sutra su iz PE za obje grupe.Pitanje za one u P/2 , sutra su vezbe iz Politicke ekonomije???? ili je i to sledece nedelje tj u sledeci petak ???
zna li neko kako da se nabave knjige za sociologiju porodice?