Sladjana18
Početnik
- Poruka
- 31
Jel konacano izasao raspored vezbi???
Jeste,ali mislim da ga jos nema na netu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel konacano izasao raspored vezbi???
Jeste,ali mislim da ga jos nema na netu.
pa kad ce onda da izadje na netu?msm ovo je jos gluplje...u cetvrtak je bio samo raspored po grupama na tabli![]()
Postavili su ga juce oko jedan na fakultetu,ne znam kada ce na net.
Kolja, djevojke su sa drugog smjera i nisu nam isti profesori.cekaj, kakav rider sad? el to treba za vezbe?
Mici- Mici?E pa kolege- drugari za pocetak vam zelim dobrodoslicu na najdivniji fakultet... I srecu naravno...
Ja sam na III godini socijalnog rada i politike, za bilo kakvu pomoc sam tu, slobodno se javite.![]()
Da, sjedile ste jedna pored druge i niste to skontale. HvalaM!pa naravno javi mi se kad me vidis il ja mogu tebi..Suzi je super...
Ja sam primetila suprotno
Novinari su mnoooooooooooogo druzeljubiviji....tako da,ne slazem se![]()
Samo cu reci jedno: Bosanac! ;D
E, ljudi jeste li vi kupovali knjige ili kopirali? Prica se da bi Cupic i Vujacic mogli da prave probleme ako kopiramo knjige...? Ili je to samo jos jedan trac nastao u novinarskim "fenserskim" krugovima...![]()
e vi bosanci![]()
![]()
![]()
e Jelena,dogovoreno
i jle vidite vi da jos nema rasporeda za vezbe?????????????????????????????????
uzgred, ima li nekog ko je P1 na vezbama?
uzgred, ima li nekog ko je P1 na vezbama?
eeee.... evo ja sam nova na ovom forumu! hocu i ja da se prikljucim vasoj novo oformljenoj grupi
ja sam sa socijalnog , i iz bg-a sam...![]()
Ehej ljudi i ja bih zelela da vas upoznam delujete mi ok... pa jel ima mesta za jos jednog clana?ja sam inace na medjunarodnom
![]()
ozbiljno nemamo predavanja?
Ljudi, koji se predmeti polazu i od kojih autora, za medjunarodne odnose i politikologiju?![]()