FAKULTET POLITICKIH NAUKA

meni se bas ne da da uradim taj engleski :D Podelila u grupe, a ja sam bila ona druga grupa koja je izvisila :) A svi pricaju da je lakooo.... jelena u kojoj si ti grupi bila, jel si ti radila taj cuveni test!?:)
p.s eeeej pa ja se nisam upoznala sa vama!!:(

ma lako al ja nisam znala neke reci pa nisam dobro uradila. ja sam u prvoj grupi bila i radila :dash: upoznacemo se ....ako imas fejs potrazi me yelena90@krstarica.com

verovali ili ne - nemam fejs :D ne volim ja to ...:) Imam MSN samo :p
ali mislim da ste ranije pisale vase ime i prezime pa cu sada da to nadjem, pa da ukucam na fejsu da vas nadjem i vidim sliku barem, pa cu vam onda prici .
e da, koliko % je sigurno da u cetvrtak imamo soc??? ko je to rekao? moram sto pre da znam zbog planiranja tog dana...

kako da znamo da li je 100% sigurna ta informacija da nemamo predavanja? jel zna neko od koliko sati radi fakultet, da zovem, posto mi se ne krece bas u 7h, pa da se ispalim...

PS: i ja se prikljucujem diskusijama; 1.godina, politikoloski

verovali ili ne - nemam fejs :D ne volim ja to ...:) Imam MSN samo :p
ali mislim da ste ranije pisale vase ime i prezime pa cu sada da to nadjem, pa da ukucam na fejsu da vas nadjem i vidim sliku barem, pa cu vam onda prici .
e da, koliko % je sigurno da u cetvrtak imamo soc??? ko je to rekao? moram sto pre da znam zbog planiranja tog dana...

neki decko se razdrao bukvalno ispred amfiteatra za sociologiju
msn ja imam al kad sam kuci u Krusevcu, ovde u Beogradu imam samo fejs :roll:
ima nas i na google opa xaxa :zper:

Zvala sam ja veceras...Javio se cikica na portirnici i kazao da nema predavanja do daljnjeg...drugarica sa druge godine mi takodje kaze nema predavnja...ejjjjj,nema predavnja zilion posto...mislim da bi bilo nefer da menjaju u zadnjem casu jer ceo dan zvanicna informacija je da nema predavanja..zalepoljeno cak i na vratima...inace taj broj nije sa centrale i niko ti se nece javiti ili ce ti se retko javiti...broj na koji ih cesce dobijes je 3976422

mox,jeis p1 ili p2?

Evo ja sam sad zvala fax, rekli su mi da SAMO DANAS nema predavanja i da sutra normalno se sve nastavlja... i pitala sam da li znaju da li se sociologija odlozila za cetvrtak, a odgovor je bio "nemamo nijednu informaciju o pomeranju predavanja... u sredu ce vam sve reci.." i taaaaaaako :)

Back