FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Planiram da upisem FPN, medjunarodni smer...medjutim u poslednje vreme razmisljam da li je to pravi izbor zbog kasnijeg zaposlenja :think: ...pa ako bi neko mogao da nabroji odprilike neke varijante sta bi to moglo biti, samo bez onih poput ambasadora, posto ne možemo svi biti ambasadori :D

Uostalm i neki pravnici bi zeleli da budu ambasadori takodje :rumenko:
Tako da, odgovorite coveku :)

hey svima....

pocela sam malo ranije da se interesujem za fax posto sam definitivno u zbunu :)

upisala bih diplomatiju,medjutim videh na netu da imam 2 mogucnosti za to:
1.privatni fax-akademija za diplomatiju koji je pritom ihaj skup
2.(ako sam ja dobro ukapirala) fpn...

e sada...zanima me sve sto mi mozete reci o tom smeru diplomatije na fpn,koji se predmeti polazu za prijemni,ima li pripreme,koji se jezici uce,kako sve to ide...koje su mogucnosti za posao,tj ako vam nije problem navedite mi neki primer gde bih i sta mogla da radim nakon tog fakulteta.napominjem da sam totalno pogubljena i zabrinuta jer sta je godinu dana do pocetka priprema za prijemni???hvala vam svima unapred na pomoci (p.s.nisam citala temu od pocetka...sto je mnogo-mnogo je :) )

hvala puno :)

:(
e ***...
nego
ovaj
posto su ljudi jako nedruzeljubivi,dal i ti spadas u te..ili?
:roll:

ma fenomenalno,imam sve sanse da prestojim u vozu jedno pet sati vec sutra.jupiiii :rida:

e da,strasno mi ide na zivce ponasanje vecine ljudi tamo.u fazonu -nas par se znamo jos iz srednje i mi cemo sad da se druzimo,ne treba nam niko,mi smo sami sebi dovoljni,sto bi se sad mi upoznavali s nekim tamo koje cemo gledati narednih par godina? mislim :roll:
ja sam za ovih nedelju dana upoznala samo dve devojke i samo s njima i imam kontakt.a nesto ne bih rekla da sam nedruzeljubljiva :dontunderstand:
tako da,Hristina,imas tu cast da budes moja 3. ( i slovima -treca) drugarica sa faxa ako zelis :pivce:
nije li to divno? :mrgreen:

hahahahhaha :D
rado prihvatam tu cast :D
videcemo se ond au ponedeljak,ne znam kako cemo se prepoznati ali...nosicu crveni karanfil :D :D :D :D :D
mislim,ja jesam stidljiva manje vise..ali kome god sam pokusala da se obratim,makar i da pitam nesto-kratak odgovor-da ne i gotovo...
strasno :)
Trane90,mislis?oces i ti da se druzis s nama ? :D :)

hahahahhaha :D
rado prihvatam tu cast :D
videcemo se ond au ponedeljak,ne znam kako cemo se prepoznati ali...nosicu crveni karanfil :D :D :D :D :D
mislim,ja jesam stidljiva manje vise..ali kome god sam pokusala da se obratim,makar i da pitam nesto-kratak odgovor-da ne i gotovo...
strasno :)
Trane90,mislis?oces i ti da se druzis s nama ? :D :)

Odlicno.Npredujemo u svakom pogledu :mrgreen:

Ajde Trane90,prikljuci nam se,da konacno upoznamo i nesto musko :flert:

Back