eeee.... evo ja sam nova na ovom forumu! hocu i ja da se prikljucim vasoj novo oformljenoj grupi 
ja sam sa socijalnog , i iz bg-a sam...

ja sam sa socijalnog , i iz bg-a sam...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj mukice menjate dva busai ja menjam 50,pa 47-8.
eeee.... evo ja sam nova na ovom forumu! hocu i ja da se prikljucim vasoj novo oformljenoj grupi
ja sam sa socijalnog , i iz bg-a sam...![]()
kolega,kad budu prve vezbe a jos se ne zna..ps. Za koji utorak treba da se procitaju oni grcki folozofi? Prekosutra ili naredne sedmice?
Ljudi, gde da nadjem Plutarha?
U biblioteci nam kazase da ni oni cak nemaju..A imam informaciju,da su nekome preko mejla pojasnili da je Plutarh sadrzan u ona dva dela kojih ima na sajtu...![]()
El to informacija iz neimenovanog izvora? Ja sve nasao,ali to nikako.
Hristina,ti se zalis na nedruzeljubivost,i onda odjednom 15 osoba oko tebe... kazem ti ja,kao u vojsci![]()
e sta je bilo danas na predavanjima(politikoloski smer),se zna kad su vezbe? ja se jos nisam udostojio da dodjem na predavanja,jer su mnogo rano,al mi je ortakinja pricala da su ljudi mnogo stidljivi i zatvoreni i da nisam nista propustioHvala unapred
![]()
Pozdrav!
Sta se pripremna za socijalnu politiku i socijalni rad za prijemni? Moja drugarica razmishlja o tome, a nema internet, pa pitam. I kakav je smer, koliko tezhak/zanimljiv, gde se sve mozhe zaposliti?![]()
ma vec sam skinuo i likurga i besedu(doduse,nisam pogledao jos), ali sta,el je to plutarh? el su to odlomci iz uporednih zivotopisa ili sta? u svakom slucaju hvala na informaciji.