Rea forever
Početnik
- Poruka
- 14
Debil,spojila dva pitanja u jedno....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo toliko. U prednosti su iz istorije/ustava i prava građana.... e samo socio imam u 4. god. POSLOVNI ADMINISTRATOR je najgori smer koji postoji.....
Uzasno se kajem sto opšte upisah ekonomsku, ali kasno......
Pa i ja sam imala samo soc, ali u trecoj godini. ..ustav nije tezak, a i valjda ste na tom smeru ucili prava gradjana, pa bi trebalo da ti je poznato. ..kljucna stvar je samo da na vreme krenes da ucis. ..
Pazi,
ja sam završio gimnaziju,
ali uopšte nismo radili po beogradskim knjigama,
i razlika je prilično velika.
Ustava i prava građana uopšte nisam imao a sada sam na budžetu.
Dakle, tajna je u tome,
da nabaviš knjige ranije,
i da na vrijeme počneš učiti.
Srećno ... (osjećam se kao apsolvent, a do prije dva dana sam bio u nervnom rastrojstvu)
Kolko to ranije??? i treba li detaljisati ili je dovoljno i prepoznavanje gradiva....
Oni koji zavrsavaju ekonomsku skolu su u najvecoj prednosti.Na ovom fakultetu najvise ekonomije i ima.Jedno bar 3 vrste.Ako ste zavrsili gimnaziju namucicete se,ali ste bar navikli na streberisanje 24h dnevno pa vam ovaj faks nece tesko pasti.
Pitam se da li ima ikoga iz Beograda ko je ove godine upisao faks ili opet standardno,crnogorci,bosanci na budzetu i ovi iz unutrasnjosti?Verovatno...
Ambasadorko,skroz si u pravu...mada nije Pravni bolja varijanta..mozda Ekonomski.
A ne slusaj ovu sto misli da je popila svu pamet sveta,iovako vidis da ima avatar na kojoj je Rubi...
Ewo stigli rezultati i za sociologiju
Najbolje sam uradio prijemni u studijskoj grupi
Sto se tiche owog saweta za uchenje, ja sam uchio zadnjih 5 dana. I to po 2-4 sata dnewno, I razwalio sam prijemni
.
Imao sam 27/30 socio i 27/30 informisanost opsta
Tako da ono sawet moj wam je, samo opusteno, sociologija je prosta. Ja sam mozda malo i preterao sto sam samo zadnjih 5 dana, pa preporucujem zadnju nedelju pio, da budete sigurni
Puno pozdrawa!!!!!
Sto se tiche owog saweta za uchenje, ja sam uchio zadnjih 5 dana. I to po 2-4 sata dnewno, I razwalio sam prijemni
.
Tako da ono sawet moj wam je, samo opusteno, sociologija je prosta. Ja sam mozda malo i preterao sto sam samo zadnjih 5 dana, pa preporucujem zadnju nedelju pio, da budete sigurni
Puno pozdrawa!!!!!
.
Puno pozdrawa!!!!!
Svaka čast
Šta da ti kažem,
očito da si mnogo pametniji od mene,
pa brže usvajaš znanje.
I da obawezno uchite u detalje, ona imena itd, tabele it ako to.
Najbolje je izwutji lepo swe redom, i onda stawiti npr na lap top i tako obnawljati to, tako sam ja uchio i eto
rezultat gowori swe o uspesnosti![]()
A pitana jsu bila i neka ono skroz lewa, tipa Zagorka Golubowitj i Antoni smit
![]()
Е знаш шта...
мислим да ти је пријемни био прелак
једна девојка је полагала и на твом одсеку на филозофском и код нас
и лично ми је рекла
да је на политичким неупоредиво теже, њна процена 10 пута
али и да није толико опет је теже...
Па шта, Загорка Голубовић, то и није нешто тешко питањце
свака част на општој информисаности![]()
ako si učio zadnjih 5 dana
onda je bilo boza koliko je bilo lako
jer bez 15ak dana pripremanja jedne knjige nema ništa
osim ako sve to ne znaš od pre pa treba samo da pročitaš...
tako, da kad se hvalisaš
bolje gledaj šta da poručiš mlađim generacijama koji tek treba da polažu
a u to sigurno ne spada: učite 5 dana pred prijemni ..
i to pogotovu ljudima sa POLITIČKIH nauka, koji imaju po 4 knjige da nauče ..
a ostalo svaka čast
nemoj previše da se opustiš
samo ređaj te ispite
![]()
Oni koji zavrsavaju ekonomsku skolu su u najvecoj prednosti.Na ovom fakultetu najvise ekonomije i ima.Jedno bar 3 vrste.Ako ste zavrsili gimnaziju namucicete se,ali ste bar navikli na streberisanje 24h dnevno pa vam ovaj faks nece tesko pasti.
Pitam se da li ima ikoga iz Beograda ko je ove godine upisao faks ili opet standardno,crnogorci,bosanci na budzetu i ovi iz unutrasnjosti?Verovatno...
Ambasadorko,skroz si u pravu...mada nije Pravni bolja varijanta..mozda Ekonomski.
A ne slusaj ovu sto misli da je popila svu pamet sveta,iovako vidis da ima avatar na kojoj je Rubi...
maliHwala hwala, ali koje pitanje moze biti tezhe od toga?
Pa Zagorka je totalno nebitan lik..
Ne widim da li se moze dati tezi oblik pitanja
A o tome koliko je "lak" bio prijemni, najbolje swedoche bodowi owih ostalih.
Jednostawno bilo je mnogo pitanja koja su bash isla u detalje, tipa zagorka, alijenacija, koja su zahtewala bash duboko i temeljno znanje. Ja sam izwlachio swe te autore, i swe te "strane" izraze, pa sam ih manje wishe znao. Ali kako moze biti tezek pitanja na osnowu te knjige od zagorke?
PS: ja sam za priprme radio testowe sa fasheg fakulteta, i tad kad sam radio sam obichno imao po 19 od 20..
Nekako su wam pitanja iako su na dopunjawanje u mnogo sluchajewa laksa. Jedino gde su stwarno tezha, jeste da se tachno kazhe na sta oni misle. Tj da se izwali shta on ochekuje kao odgowor
![]()
prvo, nemoj mene savetovati koliko da učimPa rekao sam da uche nedelju ipo dana.. To je realno i prewishe.
Mada zawisi od osobe. Jedna moja drugaritza isto isla na owaj faks, i uchila je 6 mesetzi lol, i imala 23 na sociologiji
Bolje da se lepo organizujes i lepo sednes uchish zadnjih 10 dana, ono swaki dan dwa sata, izwadish te autore, nepoznate rechi i tako to
A moram priznati te swe fore sam pokupio sa psihologije, spremao sam takodje i psihologiju, i onaj deo o uchenju ima dosta zanimljiwih informacija
PS: prichao sam samo za sociologiju ne i za ostale predmete
I da hwala, narawnoda se netju opustiti
Na faksu ima da uchim swaki dan po sat wremena![]()
Owaj lol nisam mali xD
A radio sam sa washih pitanja iz proshlih godina
I ne propagiram kampanjsko uchenje, wetj je jednostawno knjiga prewishe mala 200 strana samo, i uopshte ne ide u dubinu, i mnogo toga ima shto se mora napamet nauchiti, mislim n aimena i citate..
Kasnije na faksu narawno da taj nachin ne pali, niti bih ga ja sam koristio
Ali kad se uchi nesto napamet, uwek se uchi par dana pred polaganje, zato shto ej tada retencija mnogo wetja