FAKULTET POLITICKIH NAUKA

divni su. ko kreten gledam svakih pola sata da li su izbacili.
otici cu tamo u petak u 8 ujutru pa cu da pogledam. kao da mi znaci u kojoj sam prostoriji kad svakako ne znam gde je koja.
umrecu. mislim da nista ne znam. jel ima neko iz subotice?kontam za medjunarodni , zamofinansiranje nekih 66-67 bodova?
ja cu bit u zelenim farmerkama. verovatno cete me naci ispred sa 15 opushaka pored mojih nogu. vidimo se
srecno svima konkurencijo mojaa :D
p.s.obozavam bosance i njihov smisao za humor, slobodno mi se javite da me malo oraspolozite

evo sad kaze mama 'bar ce biti lepo vreme'
hhh pa eto barem to xD

divni su. ko kreten gledam svakih pola sata da li su izbacili.
otici cu tamo u petak u 8 ujutru pa cu da pogledam. kao da mi znaci u kojoj sam prostoriji kad svakako ne znam gde je koja.
umrecu. mislim da nista ne znam. jel ima neko iz subotice?kontam za medjunarodni , zamofinansiranje nekih 66-67 bodova?
ja cu bit u zelenim farmerkama. verovatno cete me naci ispred sa 15 opushaka pored mojih nogu. vidimo se
srecno svima konkurencijo mojaa :D
p.s.obozavam bosance i njihov smisao za humor, slobodno mi se javite da me malo oraspolozite

evo sad kaze mama 'bar ce biti lepo vreme'
hhh pa eto barem to xD

brate....javili su kisu....:ok:

20. Masovna kultura jedinstvenost i neponovljivost pretvara u:

ja sam mislila da je kich i shund ali kaze mi drugarica koja je polagala taj test, da njoj to nisu priznali. zalila se posle i nisu joj rekli koji su tacni odgovori na ta pitanja koje je pogresila

SERIJSKU PROIZVODNJU

verovala ili ne
to ti je neki minorni deo neke minorne neprimetne, skoro nevidljive rečenice ...

12. Kako se sa strukturalističkog stanovišta naziva promena strukture?

18. Stav da je filozofija „nešto više od nauke“, ali i „nešto manje od nauke“, izrekao je:
a) Kant
b) Fihte
v) Hegel
g) Jaspers

Nek mi neko da odgovor na ova dva pitanja.

Back