jel i ti upisujes novinarski, pa kako ti ide?! jadni mi, ko zna koliko ce da se prijaveCastim te kutijom bromazepana!
Kazes, najveca navala na novinarskom? SUuuupeeeer!![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel i ti upisujes novinarski, pa kako ti ide?! jadni mi, ko zna koliko ce da se prijaveCastim te kutijom bromazepana!
Kazes, najveca navala na novinarskom? SUuuupeeeer!![]()
![]()
jel su vama(koji ste bili na drugom krugu priiprema)rekli koliko se prijavilo ljudi u toku oba ciklusa za koji smer? cula sam da se za medjunarodni prijavilo oko 300 ...
jel su vama(koji ste bili na drugom krugu priiprema)rekli koliko se prijavilo ljudi u toku oba ciklusa za koji smer? cula sam da se za medjunarodni prijavilo oko 300 ...
kapiram da ove godine neće trebati više od 77-78 za budžet ...
Ajde da vidim kako stojite sa sociologijom
Jevrejski narod, pored Biblije, ima i drugu svetu knjigu koja se naziva?
Ajde da vidim kako stojite sa sociologijom
Jevrejski narod, pored Biblije, ima i drugu svetu knjigu koja se naziva?
Talmud
Vavilonski i Jerusalimski ...
čisto da te obavetsim
ovo pitanje nema šanse da bude
jer je prelako ...
Ma znam ja odgovor nego da vam postavim da vidim da li vi znate. Ja to zbog ljudi koji mozda ne znaju.
Ejjj)) Veliki pozdrav svima!!!
Da li neko slucajno zna koliko ljudi se obicno prijavi na studije novinarstva u prvom upisnom roku???![]()
kapiram da ove godine neće trebati više od 77-78 za budžet ...
Sad nešto čitam na infostudu kao neka iskustva sa prethodnih prijemnih. Najsmešnija mi je ova stavka
ne idite na pripreme na fpn..i nista ne verujte prof.Čupiću iz sociologije ako ipak odete na pripreme..ali opet ne radite to sebi..uzalud je...
zapamti šta si rekaoUsta ti se pozlatila!
Na ramenima ću te od Kalemegdana do Banjice nositi ako bude tako !!!![]()
naravno da neSuperdamnglam si ti sa banjice. .. !?
a šta je tako?to nije smesno..to je jednostavno tako...
jel i ti upisujes novinarski, pa kako ti ide?! jadni mi, ko zna koliko ce da se prijave![]()
a šta je tako?
da će dati pitanja iz oblasti koje je izbacio?
ja sam baš čula da je korektan po tom pitanju ...
A šta je to tačno izbacio. Ja stalno dobijam neke različite informacije.
izbacio je:
Iz globalizacije SVE osim one lekcije gde imaš Ralfa Darendorfa, Semjuela Hantingtona, Entoni Gidensa, mislim da je poslednja ...
izbacio je i komplet Naselja ..
i neko reče tabele iz Religije i Morala
al ja ne bih verovala ...
Hvalaa puno!Danas sam gvirnula u amfiteatar da vas vidim....bilo vas je dosta cini mi se
Uglavnom, iskreno vam savetujem da se ne opterecujete ciframa- koliko se ljudi prijavilo, koliko ce trebati za budzet, za samofinansiranje...pustite to ljudi! Govorim vam iz iskustva, i ja sam bila opterecena cinjencom da "moram" da upadnem na budzet, racunala, preracunavala se...i onda na prijemnom kad sam videla pitanja, sokirala se, i i dalje mi je bilo u glavi, poeni, budzet...to je nepotrebno opterecivanje, moze samo da izazove paniku, sto se otprilike kod mene i dogodilo.
Na kraju sam jedva upala uopste na fax...bila sam 3. ispod crte i mislila sam to je to, kraj...ali lista se pomerila za minimum 20 mesta.
A i ta prica da su prosle godine upisali ko je god hteo mislim da je tacna. A ove godine stigla SEKA, to pogadja i fakultete uveliko, mozda ponove i ove godine.
Sada je samo bitno da zapnete maksimalno, ima jos malo vremena, ali dovoljno da se nauci jos dosta, ja 2 dana pred ispit naucim gradiva kao za prethodnih 20, pritisak je cudo!
Al' sam se raspisala, nadam se da vas nisam smorila.
Pratim vas redovno i drzim fige svima!!!