ŠiŠkaaa
Primećen član
- Poruka
- 896
Meni ni spomenuli to nisu ili ja nisam slušala, u yebote, ne mogu da verujem!E, šta bi sa indeksima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ŠiŠkaaa:Meni ni spomenuli to nisu ili ja nisam slušala, u yebote, ne mogu da verujem!E, šta bi sa indeksima?
Cek,zar ti ne rece da si sa Sumarskog? :?Djordjila:Polako, ali sigurno! Nego... moze li se bez indeksa konkurisati za dom... recimo podneti uverenje sa faksa......?????????![]()
Djordjila:E, ovo trba proslaviti!!! Znaci 2. oktobra! Nego, zna li se koje domove dobijaju brucosi i koje blokove u okviru njih????????? Kada je raspodela?
E, ja to upisujem sl. godine :-D Za donju granicu nisam sigurna, imas na sajtu kako je bilo ove god....A srpskianchykaaa:e a kako stoje stvari sa novinarstvom na istom faxu???zanima me kolika je donja granica da bi se ushlo na budzet,i kako da spremim kilometarski srpski????????????
Viccky88:Ajde ljudi,iskreno,neka mi neko kaze-gde moze covek da se zaposli kada zavrsi ovaj fax?Da li znate nekog ko je zavrsio ,gde se zaposlio,sta uopste moze da bude...?I da li je mnogo tesko zavrsiti?Koliko sam gledala,ovde ima nekih predmeta koji me mnogo podsecaju na predmete na Pravnom faxu?Ako neko moze da mi kaze za svaki smer-sta posle mozes da budes?
Please...?
Viccky88:I jos nesto...da li posle zavrsenog ovog fakulteta moras obavezno da budes u politici?Da se bavis time...Malopre je neko pomenuo da je veoma bitno pripadanje nekoj stranci za zaposlenje...?