Da li neko zna nekoga ko je sada polozio prijemni na politikologiji, a nece je upisati? (nego ce otici na medjunarodni smer, ili prava i slicno)
))))))
PRVI ISPOD CRTE!!!!!!
)))))) PRVI ISPOD CRTE!!!!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)))))) 
demol:Da li neko zna nekoga ko je sada polozio prijemni na politikologiji, a nece je upisati? (nego ce otici na medjunarodni smer, ili prava i slicno)))))))
![]()
PRVI ISPOD CRTE!!!!!!![]()
Bio je jako tezak. Preceshljaj teoriju knjizevnosti, sociologiju, a i pri ucenju ustava obrati paznju na detalje. Ja sam lislila da sam se odlicno pripremila, i da ce sve biti ok, a ipak sam sredina. Ali ne mari, upisala sam!1 woohooBlue_girl:Je l' neko od vas zna nekog ko je upisao zurnalistiku, ja to planiram sledece godine, jel znate kakavje vio prijemni?!
demol:Da li neko zna nekoga ko je sada polozio prijemni na politikologiji, a nece je upisati? (nego ce otici na medjunarodni smer, ili prava i slicno)))))))
![]()
PRVI ISPOD CRTE!!!!!!![]()
Blue_girl:Je l' neko od vas zna nekog ko je upisao zurnalistiku, ja to planiram sledece godine, jel znate kakavje vio prijemni?!
Loo:laura, koja si ti po redu? (ako si na listi za medjunarodni i politikolosko?) i sta ce sad biti kad nas pomere, ne moze doci do drasticnih promena valjda?
stranger:....................................................
potvrda i sa moje strane da je prijemni bio ekstremno težak. posebno srpski, gde se sve svodilo uglavnom na teoriju književnosti i termine za koje mnogi nisu čuli. tu su bila pitanja "šta znači reč povareta?" i "šta je puristički govor?", "ko je pletilja u pesmi laze kostića?" i sl. gramatike veoma malo, prepoznavanja književnih dela takođe. favorit mi je bilo pitanje "napišite onomatopejične glagole koji se koriste uz glagol vetar?", a ni "navedite pet reči koje su istovremeno varvarizmi i arhaizmi?" ne zaostaje.
....................................
SavaBonJovi:Ne mogu da verujem,pa ja znam sve ove odgovore,a nisam ni štreber,jeste da idem u gimnaziju ali moje ocene se 3 i poneka 4 , profa srpskog me je ovo sve naučio i sada znam,ko zna možda se okušam sledeće godine na fpn-u.Test vam je bio neverovatno lak!
hunter-nora:ma,ja ne znam.....ne znam sta cu?politikolog ili medjunarodni?sta mi predlazete?koji smer je laksi?
koliko ispita imam u prvoj godini?please ljudi pishiteeeeeee..........
Loo:molim vas neko od vas ko ce sad krenuti na prvu godinu, medjunarodni odnosi, da mi kaze kad treba u septembru se pojaviti na faksu, trebamo uzeti indekse i sta jos???
hvala!
I, uopste kako to sve ide??? Jel' se samo uci ili ima i neke "aktivne nastave"? Jeste da imam jos vremena, ali kako vreme prolazi sve manje sam sigurna u svoju odluku da upisem medjunarodne odnose... Pre svega zato sto su mi mnooogi rekli da od posla nema nista! A, jos kad videh ovde kako kukate oko tezine prijemnog... Pomagajte!
I, budite objektivni!
Odale ti to da se kreće 18/stog!laura87:Hm,i ja bih da znam. :?
Rekli su da ce obavestenja biti na sajtu istaknuta.Jedino znam da krecemo 18-og![]()
ŠiŠkaaa:Odale ti to da se kreće 18/stog!
Na sajtu nema nikakvih informacija! :-?