Da li neko zna nekoga ko je sada polozio prijemni na politikologiji, a nece je upisati? (nego ce otici na medjunarodni smer, ili prava i slicno)
))))))
PRVI ISPOD CRTE!!!!!!

PRVI ISPOD CRTE!!!!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
demol:Da li neko zna nekoga ko je sada polozio prijemni na politikologiji, a nece je upisati? (nego ce otici na medjunarodni smer, ili prava i slicno)))))))
![]()
PRVI ISPOD CRTE!!!!!!![]()
Bio je jako tezak. Preceshljaj teoriju knjizevnosti, sociologiju, a i pri ucenju ustava obrati paznju na detalje. Ja sam lislila da sam se odlicno pripremila, i da ce sve biti ok, a ipak sam sredina. Ali ne mari, upisala sam!1 woohooBlue_girl:Je l' neko od vas zna nekog ko je upisao zurnalistiku, ja to planiram sledece godine, jel znate kakavje vio prijemni?!
demol:Da li neko zna nekoga ko je sada polozio prijemni na politikologiji, a nece je upisati? (nego ce otici na medjunarodni smer, ili prava i slicno)))))))
![]()
PRVI ISPOD CRTE!!!!!!![]()
Blue_girl:Je l' neko od vas zna nekog ko je upisao zurnalistiku, ja to planiram sledece godine, jel znate kakavje vio prijemni?!
Loo:laura, koja si ti po redu? (ako si na listi za medjunarodni i politikolosko?) i sta ce sad biti kad nas pomere, ne moze doci do drasticnih promena valjda?
stranger:....................................................
potvrda i sa moje strane da je prijemni bio ekstremno težak. posebno srpski, gde se sve svodilo uglavnom na teoriju književnosti i termine za koje mnogi nisu čuli. tu su bila pitanja "šta znači reč povareta?" i "šta je puristički govor?", "ko je pletilja u pesmi laze kostića?" i sl. gramatike veoma malo, prepoznavanja književnih dela takođe. favorit mi je bilo pitanje "napišite onomatopejične glagole koji se koriste uz glagol vetar?", a ni "navedite pet reči koje su istovremeno varvarizmi i arhaizmi?" ne zaostaje.
....................................
SavaBonJovi:Ne mogu da verujem,pa ja znam sve ove odgovore,a nisam ni štreber,jeste da idem u gimnaziju ali moje ocene se 3 i poneka 4 , profa srpskog me je ovo sve naučio i sada znam,ko zna možda se okušam sledeće godine na fpn-u.Test vam je bio neverovatno lak!
hunter-nora:ma,ja ne znam.....ne znam sta cu?politikolog ili medjunarodni?sta mi predlazete?koji smer je laksi?
koliko ispita imam u prvoj godini?please ljudi pishiteeeeeee..........
Loo:molim vas neko od vas ko ce sad krenuti na prvu godinu, medjunarodni odnosi, da mi kaze kad treba u septembru se pojaviti na faksu, trebamo uzeti indekse i sta jos???
hvala!
Odale ti to da se kreće 18/stog!laura87:Hm,i ja bih da znam. :?
Rekli su da ce obavestenja biti na sajtu istaknuta.Jedino znam da krecemo 18-og![]()
ŠiŠkaaa:Odale ti to da se kreće 18/stog!
Na sajtu nema nikakvih informacija! :-?