Cao svima!
Evo i ja malo da se informisem o ovom fakultetu, jer resih da se oprobam na prijemnom sl. godine.
Citala sam ranije postove, doduse na preskok, jer nije malo 285 strana..
))
Zanima me koliko vam je pomogla pripremna nastava, odnosno ta eliminacija "nepotrebnog" gradiva? I ona pitanja na koja ste odgovarali ovde na forumu, da li je bar nesto bilo odatle?
Koliko ste vremena posvetili spremanju prijemnog (za osobe koje su upale na budzet
)?
Kod mene je stanje sledece: u srednjoj nisam imala ni istoriju, ni ustav a ni sociologiju (isla sam u farmaceutsko-fizioterapeutsku skolu) a htela bih smer medjunarodni odnosi. Trenutno studiram racunovodstvo i reviziju, 3.god (doduse na privatnom, samo zato sto mi moji nisu dali da pauziram godinu :S ). Znaci predznanje o predmetima koji se polazu, skoro pa ravno nuli.
Izuzev sociologije, koju sam polagala u prvoj godini. Svaki savet bi mi dobro dosao.
Hvala unapred! :*
P.S. valjda nisam udavila...
Evo i ja malo da se informisem o ovom fakultetu, jer resih da se oprobam na prijemnom sl. godine.
Citala sam ranije postove, doduse na preskok, jer nije malo 285 strana..
))Zanima me koliko vam je pomogla pripremna nastava, odnosno ta eliminacija "nepotrebnog" gradiva? I ona pitanja na koja ste odgovarali ovde na forumu, da li je bar nesto bilo odatle?
Koliko ste vremena posvetili spremanju prijemnog (za osobe koje su upale na budzet
)? Kod mene je stanje sledece: u srednjoj nisam imala ni istoriju, ni ustav a ni sociologiju (isla sam u farmaceutsko-fizioterapeutsku skolu) a htela bih smer medjunarodni odnosi. Trenutno studiram racunovodstvo i reviziju, 3.god (doduse na privatnom, samo zato sto mi moji nisu dali da pauziram godinu :S ). Znaci predznanje o predmetima koji se polazu, skoro pa ravno nuli.
Hvala unapred! :*
P.S. valjda nisam udavila...

pa jel si pala , bas pala pala ili prijavila pa nisi izasla? i koji ti je to ispit?