FAKULTET POLITICKIH NAUKA

A ja čituckam ustav, kao neki ljubić mi dođe posle sociologije xD Valjda ću uspeti da ga završim za koji sat :P Pa čega se setim, setim... A soc. neću ni komentarisati, pitanja otvorenog tipa neću znati 100 posto. Sa tim ću i na psi. da puknem. Jedino neka sreća da me opali, pa da rešim zadovoljavajuće, da ne kažem dobro xD

I meni je dosadno... Nemam sta da radim... trema me ubija... A nema ni sta da se gleda na TV-u...
odoh da setam nasla sam zrtvu hahahaah joj ne mogu kuci umrecu...malo da izblejim..odoh da peglam kosu pa da blejim haha ljudi srecno svima daj boze da svi upadnemo pa da se druzimo uzivo a ne ovako:zcepanje: ali bilo mi je drago druziti se sa vama i na ovaj nacin svi ste extra bas vas gotivim i pomogli ste mi dosta i oko ucenja i oko svega izvinjavam se svima ako sam vas nekad uvredila *** nervozna sam bila ovih dana ludilo... tnx ljubim vas puno:heart::cmok:
SRECNOOO
p.s. pola foruma cu sutra upoznati haha stvarno ste mi dragi jedva cekam pozdrav kiss

Da li neko moze da mi pojasni (ako ima nekog sad uopste) zasto u jednoj slusaonici pise da polazu 45 sa br prijave od 1310 do 1361 kad bi to trebalo da je 51? Jel postoji mogucnost da necija prijava nije uvazena i kako to da znamo? Mozda se ja ipak nesto 3pujem od straha....

Da li neko moze da mi pojasni (ako ima nekog sad uopste) zasto u jednoj slusaonici pise da polazu 45 sa br prijave od 1310 do 1361 kad bi to trebalo da je 51? Jel postoji mogucnost da necija prijava nije uvazena i kako to da znamo? Mozda se ja ipak nesto 3pujem od straha....

Ali kad saberes sve po svim salama, vidis da je to taj br.koliko nas i ima prijavljenih 230... Br.prijave je samo glupi broj xD

Ljudi sa socioloskog kada dolazite sutra, ko je za to da se nadje par nas negde, u onom parkicu ili sl... ? :) Da salecemo ljude za pitanja :) Ali ja sam prosle godine polagala na socijalnom i pala sam, i sada gledam ko je postavio ovde pitanja sa proslogodisnjeg prijemnog meni su ta pitanja bila, ista sociologija i isti ustav, da li je moguce da su za sve smerove ista pitanja.... ? :) Nadam se :)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:worth: ima nade!!! xD

Ljudi ja ideem da umrem, upravo sam dobila nervni slom i pocela da placem kao kisa... Preslisavala me keva soc i skapirala sam da jbn nista ne znam i idem da se ubijem... Brbljiva opusteno, srpski sam jedva procitala neke osnovne stvari iz teorije...
AAAAAAAAAAa nemate pojma kako sam nervozna i kakvu imam tremu kao nikad do sad...
boze ne mogu da shvatim da je kraj, imam osecaj kao da imam jos nedelju dana da se sve preslisam i naucim ono sto ne znam a nemam...
a prijavilo se njih 300...
Odoh...

Back