FAKULTET POLITICKIH NAUKA

ma daj bre sto tako !??!
pa procitaj jos neki put sutra,nemoguce da bas nista ne znas

bez treme ljudi, ja sam danas proplakala ceo dan koliko sam bila nervozna, tabletica za smirenje i kezim se kao nezdrava

samo polako !!!
NISTA NE ZNAAAAAAAAAAAM IZ SOC NISTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
NE ZNAM NI OSN STVARI USTAV NISAM UCILA...NEMA NISTA OD FAXA...PSIH DA LUPAM I TO JE TO.....IMACU UKUPNO 30 BODOVA MOZDA ETO TOLIKO OD MENE....BILO JE LEPO DRUZITI SE SA VAMA OVAKO PREKO FORUMA....SVI STE SUPER..DAJ BOZE DA SVI UPISETE..SRECNO

NE ZNAM NI OSN STVARI USTAV NISAM UCILA...NEMA NISTA OD FAXA...PSIH DA LUPAM I TO JE TO.....IMACU UKUPNO 30 BODOVA MOZDA ETO TOLIKO OD MENE....BILO JE LEPO DRUZITI SE SA VAMA OVAKO PREKO FORUMA....SVI STE SUPER..DAJ BOZE DA SVI UPISETE..SRECNO

Joooj bre.... nemoj tako da pricas....
Upisaces se i ti sa nama....
Ma svi cemo da upadnemo..... Moram da budem pozitivna, inace sam gotova...

Ma,druzicemo se na faxu, veruj mi!!! Nikad ne znas sta moze da se desi!!!:okok:

i ne serite vise sa tim citanjem...jeste procitate nesto 2 puta i kao wow znate sve..ma da..ok svaka vam cast...nismo svi genije

brate, ja ne kazem da je to tako, nego ako se udubis i procitas ali da si 100% u tome NESTO ALI SIGURNO NESTO MOZE DA TI OSTANE
ne mozes da naucis tako, mislim sve posle kada se skupi to je nemoguce
kada bi bilo tako, svi bi upadali gde nam se cefne

I ONI KOJI SE NAJVISE ZALE ONI NAJBOLJE URADE !!!
PEACE !!! :brus:

Joooj bre.... nemoj tako da pricas....
Upisaces se i ti sa nama....
Ma svi cemo da upadnemo..... Moram da budem pozitivna, inace sam gotova...

sad vec svi pocinjete da me nervirate....ako neko ko ne zna nista nista nista moze da skupi 40 bodova da upadne samo na fax ok svaka mu cast evo ja mu se divim:worth: wiiiiiii bravooooooooooooooooooooo ja sam baksuz i da imam srece opet ne bih uspela toliko da skupim sigurno
sta mi vredi da budem pozitivna..sta da govorim sebe e upisaces a ne znam 2 predmeta od 3 a ni taj jedan ne znam extra!
pa dobro uostalom videcete kad zavrsimo prijemni ja cu vam ovde napisati moje ime i prezime pa me trazite na listi hah da vam dokazem da sam bila u pravu..e sad sam prsla ono najgore gotovo kraaaaaaaaj
:zcepanje::worth::dash::gace::zag::sad2::think::D:cool::evil:

brate, ja ne kazem da je to tako, nego ako se udubis i procitas ali da si 100% u tome NESTO ALI SIGURNO NESTO MOZE DA TI OSTANE
ne mozes da naucis tako, mislim sve posle kada se skupi to je nemoguce
kada bi bilo tako, svi bi upadali gde nam se cefne

I ONI KOJI SE NAJVISE ZALE ONI NAJBOLJE URADE !!!
PEACE !!! :brus:

JA TAKO NE MOGU...DA SE UDUBIM U USTAV HAHAHAH DALEKO BILO..MOGU DA CITAM DO SUTRA I NECU ZAPAMTITI KAO PRVO ZATO STO ME NE ZANIMA UOPSTE A KAO DRUGO JER TAKO NE ZNAM DA UCIM...TO CITANJE JE GLUPOST...ZA TO MI SLUZE KNJIGE HAHA

Svi smo nesigurni i skidam kapu onima koji su poceli da se spremaju na vreme! Zalim sto nisam medju njima! Spremam se 2 ned. i normalno je da sam pogubljena kao mnogi... Prijemni ce da pokaze sta smo naucili, sad nam ostaje da tesimo jedni druge i nadamo se necemu...

E ali stvarno
ja sam u petak sela da ucim sociologiju po prvi put !!! znaci uzas
ali nabubala sam je nekako uz pomoc zbirke sa ekonomskog
videcemo
mada sam trebala odavno da krenem sa priprema, ali ajde ima vreme, bla bla
sve izgovori
ali zivimo za to da nam produze listu xD :)

ma daj zaboravi na prijemni i na sve sad ne znas zato sto ti se sve pobrkalo u glavi opusti se malo kad ti se mozak razbistri bolje ce da funkcionise ni ja ne znam nista ali sam opusten
malo cu nocas da procitam nesto dok mi se ne prispava i to je to sutra palim za BEOGRAD-glavni grad
SRECNO SVIMA I SAMO BEZ NERVOZE VEROVATNO 99% VAS ZNA BOLJE OD MENE :super:

ima 2 natase sad ne znam koja je ona "moja" hahaha pogubila sam se skorz aaaaa
PA STA SAD NIKO NE SME DA RADI TEST STA?
ae sad foliranti idite radite test iz soc na infostudu i javite mi koliko ste imali...niko ne bi imoa manje od 12 i onda ovde *****te kako nista ne znate...nista vam neverujem

ma daj zaboravi na prijemni i na sve sad ne znas zato sto ti se sve pobrkalo u glavi opusti se malo kad ti se mozak razbistri bolje ce da funkcionise ni ja ne znam nista ali sam opusten
malo cu nocas da procitam nesto dok mi se ne prispava i to je to sutra palim za BEOGRAD-glavni grad
SRECNO SVIMA I SAMO BEZ NERVOZE VEROVATNO 99% VAS ZNA BOLJE OD MENE :super:

ja i ti samo necemo upisati haha tj ti hoces uradices dobro psih izvlace te bodovi iz skole...:zcepanje:

Back