Fairy Tail

*British accent*
FAQ OFF!!

ovo sve stvarno pocinje da bude dosadno! >.<
jedino dobro u chapteru je to sto sam dobila shot of Gray's sexay body i nista drugo...
prvo - kratko je
drugo - dosadno je i
trece - nista se ne desava

Meni je nadu u FT vratio ovaj chapter, pogotovu kad Cobra (ili kako već) kaže dau Tartarosu nisu ljudi. :3

Što se tiče toga "oni nisu ljudi" meni ona riba sa rogovima sa strane 32 jako lici na Minervu ,kontam da ovi demoni ustvari nemaju telo nego moraju da nadju nadju nekoga da zaposednu ,moguce je da ce neko od FT clanova ispasti da je kompatibilan sa E.N.D. pa ce se prica vrtiti oko toga.

Što se tiče toga "oni nisu ljudi" meni ona riba sa rogovima sa strane 32 jako lici na Minervu ,kontam da ovi demoni ustvari nemaju telo nego moraju da nadju nadju nekoga da zaposednu ,moguce je da ce neko od FT clanova ispasti da je kompatibilan sa E.N.D. pa ce se prica vrtiti oko toga.
Aha, samo ko? Sigurno neko iz Tenrou grupe...

Taman kad je Laxus udahnuo onaj otrov rekoh bićeš upravu ali ne preživeo je :roll: ,mislim nije da navijam da umre ali barem nemojte pre toga opisivati magiju kao 100% smrtonosnu.

Да, и ја сам помислио да ће већ да буде умирања.
Мада са друге стране почетни зликовац, који је очигледно најслабији је успео оволико штете да нанесе, ови друге ће сигурно најмање 5 противника по лику морати да шиба док коначно не буду побеђени...

Back