don't even bother... it's sh!t compared to manga, anyways -.-
then you better get your eyes checked! lol
kako su uzeli da animiraju i Magi, A-1 Pictures su
znatno spustili quality animacije koji je bio perfektan na pocetku but then they just sh@t on it -.-
to su uradili i sa Magi-em -.- sve super i cool na pocetku a onda pocinju da dodaju svoje ideje u anime koje se nisu ni desile u mangi -.-
sto se tice FT animacije - UZASNA JE!
simple!
for example this:
Sting & Rogue, their first appearance...
manga:
OMG, ULTIMATE HOTNESS!!! HAVE MY BABIES!!! ASDFGHJKL
but then came the anime moment, animated by A-1Pictures
and the result are:
F$#/ING SH!T !!! WTF?!?!
WAT DA FAQ?!
koliko sam se samo radovala da ih vidim... but then I got crashed by sloppy animation -.-
Upclose animacija i "nije tako losa" ali ostalo.... i just don't have any comment.
I still fangirl about Sting, I love him and all but I just now stick to the manga... the original is always the best :/
Aaaaanyways,
delimicno krivim i animatore ali verovatno je i bio problem u budzetu - da su imali vise para, Sting i Rogue bi bili mnogo vise sexy, nya?
naravno da bi.
Ali sad ajde... uzimaju velike projekte da animiraju a ovamo dostavljaju crappy animaciju i lose efekte... Magi ce imati drugu sezonu ali i to se plasim da ce zbrzati i skratiti i dodavati nepotrebno jer je manga savrsena a oni ce opet da je ukenjaju (kad moram da kazem).
dobro je pa KnB ne animira A-1 inace bi odustala i od toga... :/ (can't wait for season 2 asdhfkasjhfhas)
Od njihovih ostalih projekata su
Ao no Exorcist koji ima fantasticnu mangu kako sam cula a i da su kraj skroz izmenili u odnosu na mangu.
Kuroshitsuji koji uopste nema veze sa mangom (mozda malo)
vec pomenut Magi u koji sam se jako razocarala ali me je manga spasila

((istillhateyoukougyoku))
Sword Art Online koji je bio OMFG I NEED MORE OF THIS u pocetku ali su ga onda zasrali od polovine -.-
Uta no Prince-sama NA KOJI SU POTROSILI SVE PARE (zato su zavrsili Magi i FT - because of gay!!)
Tsuritama koja je meh... moglo je da bude i bolje.... :/
AnoHana i Working! mi se svideli (AnoHana ima mnoooogo bolju animaciju od svih!), a sad gledam i Gin no Saji i Servant x Service... za sada je super u svakom pogledu a videcemo kako ce biti do kraja -.-
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanyways, ne ocekujem da se FT anime vrati u skorije vreme... mozda sledece godine ili one tamo ili one tamo... zaista mi nije do gledanja toga :/ (ne znam ni zasto sam skidala anime tbh -.- )
So, my last piece of advice:
READ THE ORIGINAL MANGA, KIDS!