Fairy Tail

ASDFGHGFDS!!! KAKAV CHAPTER!!
sve se tako brzo izdesavalo!! wtf!?!?!

first it was purely disgusting but I LMAO! (and why are those two kissing!?!?! >.< pissed off)
then it was badass ali me Kagura izuzetno nervira
and then it was "kyaaaaaaaaa~" konacno!! jedva cekam sledeci chappy!!! it's gonna be awesome!!! + zmajevi!!! omfg, koji je ono zmaj?!
mora da ima neke veze sa Natsuom... Igneel? maybe... :/ mislim da nije :/

Hurry up Mashima!! we want moreeeeeeeeeee!!!

Ja sam se već pomirio sa tim da ću morati čekati natsuovu borbu 3-4 chaptera tako da mi je drago što je ovako ispalo ,jedva čekam sledeći chappy :D
Izgleda da će se možda i zmajevi pojaviti u ovom arcu ako sam dobro razumeo ova dva nova zmaja su trenirali stinga i rouga ali njih dvoje su rekli da su ubili svoje zmajeve :think:

ASDFGHGFDS!!! KAKAV CHAPTER!!
sve se tako brzo izdesavalo!! wtf!?!?!

first it was purely disgusting but I LMAO! (and why are those two kissing!?!?! >.< pissed off)
then it was badass ali me Kagura izuzetno nervira
and then it was "kyaaaaaaaaa~" konacno!! jedva cekam sledeci chappy!!! it's gonna be awesome!!! + zmajevi!!! omfg, koji je ono zmaj?!
mora da ima neke veze sa Natsuom... Igneel? maybe... :/ mislim da nije :/

Hurry up Mashima!! we want moreeeeeeeeeee!!!

lol, repka za post.

_____

A Sting i Rogue ce im jebati milu majku.

Zar stvarno toliko treba da se jedan chapter translate-uje?! I to uvek FT kasni! >.< Bleach, Naruto, One Piece i KHR UVEK izadju na vreme!
Uvek sredom i uvek ih ima!

Uh, sad sam se naostrila! Ima da cekam ovaj chapter ako treba cele noci! Ali ako bude sh!t.... ne znam kako cu preziveti!

I couldn't help it!!

OWNED!!!

fairy-tail-3498269.jpg

but SDFGHJHGFDSDFGHGFDSDFGHJ!!!!!!!
KAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAV CHAPTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!! WORTH WAITING!!!

kasjbcfkashbdafskgbcfkjasbc I WANT MORE!!!!
nemam reci, predobro!

next will be awesome and cute :heart:

Back