Fairy Tail

Ovaj chappy te je podstakao na duboke misli, Grimm? :lol:

Ma jok, ne palim se ja na to ali me lozi, volim da vidim dobru ilustraciju, odusevim se. :)

Mashima je kralj, imho jedan od najtalentovanijih mangakaa [talentovaniji od Kuboa i Ode za milju].

Anyway, chapter sugoii! Procitao sam ga dva puta. :D Onaj lik na kraju izgleda kao kick-ass. Lusi je postala kul! :D Ona izbezumljena fukara moze da radi pred mojim faxom vrlo lako.

Po mojoj proceni Kubo je za zeru bolji od Mashime, crta nekako vise ozbiljnije karaktere, to se vidi po crtama lica, dok Mashima ide vise ka chibi fazonu.
Mada ko zna, voleo bih da vidim jos neke radove od njih troje ali da nisu manga stripovi.

Kubo ima izvanredne likove, to stoji. Medjutim njegov art je mnogo evoluirao [mahom zbog toga sto mu je Bleach one hit wonder], dok je Mashima bio i ostao dobar od samog pocetka. Sto se Mashime tice, mozes da citas Groove Adventure Rave, odlicna manga. :)

Ja volim i Renjija i Gajeela. xD

Ali Gajeel je tako moe. <3 Jest istina, ima slican karakter kao Renji, s' tom forom macho odnosa, a onda ispadne kako pada na kjut stvari i kako cmizdre zbog gluposti. But I like my men with some weaknesses as well.

Back