Fairy Tail

Iskreno, ocekivao sam vise. Ocekivao sam da ce biti neki napucani kraljevi, kad ono bagra. ***** njih takve. I 7 Sins of Purgatory i Oracle Seis su bili mnogo bolji antagonisti. Postoji razlika izmedju antagonista i pacenika koji varaju da bi pobedili.

A i iskreno, nisu mi ni nekako intrigantni, ono, sudeci po izgledu. Npr, u Oracion Seis su mi Brain i Midnight bas bili kul, i zeleo sam da vidim sta znaju, bas su bili intrigantni. U 7 Kins, Meredy, Ultear, Azuma, Bluenote, matorac.
Ovde mi je samo manje-vise zanimljiv za sad onaj sa maskom. Bio je i onaj vucko na pocetku, al' izgleda da je u medjuvremenu nestao. :o

A ono crno kopile malo, je li to neka madjija od nekog rexa iz Raven Tail, ili posebni madjionicar?

I ne vidi se bas "jasno" da nije deo crvenokose. Mozda i jest, ipak vidimo samo jednu od pletenica, a ona treba imati dve. :/

A je li Ivan usao u borbu, ili on samo gleda sa strane? Svaki tip ima 5 clanova. Ako je Ivan usao u borbu, onda je Vucko neki levi lik, nije madjionicar. Medjutim, ako je Ivan samo po strani [kao Makarov], onda je i Vucko neki cvorak tu.

Back