Fairy Tail

7bdbf23871e875b4_817585_grammar_nazi_logo_large_xlarge.jpeg

Onaj debeli patuljak se bas napalio na Greja, ******.

Mislim da je to naredjenje od Iwana, da napadaju samo FT mada mislim da ce ga popusititi od tima B.

No worry, I have no interest in him. You can have your first husbando. Omedetou.

Kako mrzim kada koristis te izraze za koje ne znam sta znace pa moram da guglam. n_n
Nisam mislio nista u gay smislu vec u pozitivnom stilu, imidzu, karakteru, osobinama. :p

Omedetou znaci cestitam. xD A husbando u anime smislu je kad ownujes nekog lika, nevazno iz kog razloga. Kao ja Zoroa [da Ana, I dare you. 8D]

Yeah, i ja verujem da je Ivan tako uradio. Verovatno je i usao u ovu trku samo da bi se izdrkavao nad Fairy Tailom. Zalim takve ljude, tbh.
Ma nalupace ga FT sooner or later.

Mashima ne samo da je kreirao interesantne karaktere kako po osobinama tako i po izgledu tj. stilu crtanja vec takodje i njihove krpice. :)
Mozda je u predhodnom zivotu bio modni kreator? o_O
A da ne govorim o tome kako ih crta u izazovnom polozaju. :D

Mashima je kralj, imho jedan od najtalentovanijih mangakaa [talentovaniji od Kuboa i Ode za milju].

Anyway, chapter sugoii! Procitao sam ga dva puta. :D Onaj lik na kraju izgleda kao kick-ass. Lusi je postala kul! :D Ona izbezumljena fukara moze da radi pred mojim faxom vrlo lako.

Back