Fairy Tail

Svidja mi se chappy! Mavis, uniforme, they look so cool! I lold @ Elfan i haljinica :lol:
Nemam pojma ko je jos jedan guild.... :O Mozda Jellal? Nah... ne bi smeo a ima samo Meredy i Ultear kod njega :/
Saber Tooth mozda i bude #1 -___-"

damn, they're awesome!
tumblr_ly41sjoQ9q1r7xd5jo1_500.jpg

Zanima me koja su boja... :think:

Svidja mi se chappy! Mavis, uniforme, they look so cool! I lold @ Elfan i haljinica :lol:
Nemam pojma ko je jos jedan guild.... :O Mozda Jellal? Nah... ne bi smeo a ima samo Meredy i Ultear kod njega :/
Saber Tooth mozda i bude #1 -___-"

Zanima me koja su boja... :think:

Meni se svideo chappy ovo sa drugim timom je bilo neočekivano a još neočekivanije ova fora ra jellalom :D

Lol, I was right! z;)
Chappy je bio super! Like od mene!

tumblr_lygsh04mzt1qdd98ao1_500.jpg

Mene ispoiluje blog. Ima svacega - Bleach, Naruto, One Piece, Fairy Tail... z:mrgreen:

Kontam da će se kad tad desiti Natsu VS Sting i Gajeel VS Rogue kao što Alan reče ali možda uopšte neće biti usklopu turnira nego kasnije neka borba pošto je ovako će ispasti jako predvidljivo u svakom slučaju neverujem da će se ovaj turnir odigrati do kraja nego će se nešto desiti verovatno će uzrok tome biti ona misteriozna magična sila koju spominju svaki chapter.BTW šta mislite hoće li Sting i Rogue preći na stranu dobra na kraju ovog arca ja mislim da hoće

Back