Fairy Tail

Elfman. <3

Ali kako moze neko da voli Ichiyu? Ja bih mu se smejao, ali mi je previse gadan, pa gadljivost nadvlada smeh i onda zmurim dok je on na ekranu. Hvala bogu, nema puno screen-timea.

:lol:
Ja imam takav smisao za humor-najače mi je bilo kada se Ichya umalo uronjo nakon što su pobedili Zero-a.

Kako sam se iscimo kad je rekao Let's party...Nisam znao da li da budem srećan sto neće početi arc pre festivala koji jedva čekam, ili da budem besan što se protraćiti čapter na žurku.
Ali na kraju je ispalo sve kako treba:klap:

:bye:

Poslednja izmena:
Odlican chapter! Ne samo da se Jellal vratio, nego smo videli i grown up Meredy, a jos su se napokon pojavili i Ivan & kompanija. Mislio sam da je Hiro zaboravio na Laxusovog caleta.

Da Meredy napokon liči na žensko kad se tek pojavila pomislio da je jedan od onih feminiziranih anime muških likova XD
Što se tiče Ivana i ja sam zaboravio na njega ,ja se još pitam ko je ovaj lik i šta ima protiv Makarova :lol:

Ruzna mu je ekipa.
Ne mogu dobro da raspoznam sliku, da li je ono Werewolf u timu ili je on u sklopu devojke, tipa nosi li neki krzneni kaput?
Ako jeste, verovatno ce mi biti jedan od omiljenih likova, znam unapred.

U Edolasu, Fairy Tail nije bila Dark Guild, vec samo Guild koja nije priznata zakonom.

Dark Guild su one koje se bave crnom magijom i ubijaju za pare isl. Zvanicne Gilde su one poput FT, Lamia Scale isl, a nezvanicne [kao sto je bila FT u Edolasu] je ona kakvu su osnovali Jellal, Ultear & Meredy. Znaci, postoje 3 vrste gildi: Zvanicne, nezvanicne i tamne.

Back