Fairy Tail

Ha! Znala sam! Minerva je negde odnela macka svojim mocima! I naravno da Sting nije mogao da ga ubije jednim udarcem, pfff.

Ali sad... zasto je rekla Mira da ona Yukino lici na Lissanu... Jesu li one sestre? Onaj flashback, pre nekoliko chaptera kaze da je nju stitila njena sestra... hmmm...

Oh, i sad Mashima "kopira" Kishia? Ona papir devojka... zar to bese nema u Narutu? (koliko sam ja upucena tj...)

Anyways, MRZIM KAD DODAJU NOVE LIKOVE ;______; ovo ce da potraje a chapter i nije nesto wow... ali dobro, saznala sam sta se desavalo u Saberu, to je okay
sad idem da kolorujem Stinga and his angry pissed off epic face :bye:

sting_coloring__ft_307_by_annahiwatari-d5kj7ib.png

I hate my photoshop >.>

Ha! Znala sam! Minerva je negde odnela macka svojim mocima! I naravno da Sting nije mogao da ga ubije jednim udarcem, pfff.

Ali sad... zasto je rekla Mira da ona Yukino lici na Lissanu... Jesu li one sestre? Onaj flashback, pre nekoliko chaptera kaze da je nju stitila njena sestra... hmmm...

Oh, i sad Mashima "kopira" Kishia? Ona papir devojka... zar to bese nema u Narutu? (koliko sam ja upucena tj...)

Anyways, MRZIM KAD DODAJU NOVE LIKOVE ;______; ovo ce da potraje a chapter i nije nesto wow... ali dobro, saznala sam sta se desavalo u Saberu, to je okay
sad idem da kolorujem Stinga and his angry pissed off epic face :bye:

Sasvim bilo očekivano da Lector nije mrtav , a drago mi je da su sklonilili onog mastera nervirao me.

Now that you mentioned it ,moguće je da je Yukino Lisanna iz Edolasa ,pošto znaš da je Earthland Lisanna bila rekla da je Edolas Lisanna već bila mrtva kad je ona stigla tamo.

Da kad sam video papirnatu devojku odmah sam pomislio na Konan gledaj još sad kad je pobede tako što će je politi vodom/uljem XD

Anyways i dalje ne verujem onom nosatom generalu kontam da i dalje nešto muti.

У целој причи за ових 50-ак поглавља највеће разочарење су бар мени Raven Tail и Sabertooth Dragonslayers...Од треће генерације истих сам очекивао више...Овако, некако ми личе по менталитету на лошију верзију ове двојице.
http://www.gophoto.it/view.php?i=ht...aption-558474-20090731040916.jpg#.UJ4i1m_MhZA

Well, okay, new plot opens... -.-
ovo ce da potraje...

Hah, Cosmos... "eat. beautifully." gah, gives me creeps. I odmah sam prepoznala koji je cvet, lol
cosmos-montage-flowers.jpg

Bas mi nisu interesantni ti likovi i bar su mogli da ih stave po dvoje ali neee, ova grupa sto nema moci ide uvek zajedno a svi ostali po jedan...

Hocu vise da vidim sta se desava na turniru! >.< Ovo me jako nervira!

Loki asdfghjkl!!

E jbm mu, taman kad sam pomislila "Oooo Mashima ce da ubije lika!"... shit happened! >.< Anyways, totalno sam bila iznenadjena kad je Leo dosao!
nisam ocekivala *-*

now, the fun starts i nadam se da ce se zavrsiti ta borba u sledecem chapteru... mrzim kad odugovlace -.-

Back