Fairy Tail

Hmmm baš me zanima šta ovaj lik planira očigledno je na strani Zerefa ,nego baš zanimljivo ovo otkriće o acnologiji ko bi rekao da je bio dragon slayer.

@Nenad
Ni ja ne verujem ,Jellal je bio prilično šokiran kad joj je video lice ,mislim da ne bi bio toliko iznenađen da je to bila Yukino.

Ja se potajno nadam da ovaj lik nije na strani Zerefa, već da je Zeref na neki način postao/preuzeo kralja Magnolie, pa da je ovaj neka opoziciona strana unutar vojske i da neće biti protiv Fairy Tail-a po defaultu. (naravno, izuzev činjenice da hoće da žrtvuje Lusi, a da će onda FT da popizdi).

Smara me više očigledan pattern- dobri i loši i udrite se.

NEXT EPISODE DAMNIT!!!
asdfghjkhgfd!!!
tumblr_mb3slswGHN1r7xd5jo1_1280.jpg

Ново поглавље не толико добро, осим што смо сазнали да Јукино има сестру...Можда је то она мистериозна риба...

Ново поглавље не толико добро, осим што смо сазнали да Јукино има сестру...Можда је то она мистериозна риба...

Oooh, you might be right there... *-*

mah, here we go again... nista posebno, borbe pocinju ponovo, Natsu ce da porusi sve tamo (lol) etc.
A posto je 6. juli, videcemo sta ce se desiti 7.
kakva ce to "katastrofa" da bude, etc. etc.

I ja sam pomislio da je Yukinina sestra misteriozna riba mada opet ne vidim razlog zašto bi je Jellal poznavao ali ko će ga znati ipak je on bio član onog bivešeg councila i bio je sledbenik Zerefa u to vrreme tako da je moguće da ju je poznavao na neki način.

Back