Facebook

ovako...neko mi je hakovao profil na fb i onda sam pokusala preko gmaila da vratim lozinku...medjutim i tamo mi je neko promenio sifru i sad ne mogu da je vratim...znam onaj nacin da odgovorim na sigurnosno pitanje medjutim kad udjem tamo stoji mi samo da posaljem neko pitanje i neke gluposti...moj drug kaze da je neki obrazac promenjen?dajte help

Neko mi je hakovao profil na fb i onda sam pokusao preko gmaila da vratim lozinku...medjutim i tamo mi je neko promenio sifru i sad ne mogu da je vratim...znam onaj nacin da odgovorim na sigurnosno pitanje medjutim kad udjem tamo stoji mi samo da posaljem neko pitanje i neke gluposti...moj drug kaze da je neki obrazac promenjen?dajte help
ovako...neko mi je hakovao profil na fb i onda sam pokusala preko gmaila da vratim lozinku...medjutim i tamo mi je neko promenio sifru i sad ne mogu da je vratim...znam onaj nacin da odgovorim na sigurnosno pitanje medjutim kad udjem tamo stoji mi samo da posaljem neko pitanje i neke gluposti...moj drug kaze da je neki obrazac promenjen?dajte help
Изгледа да ти је и овде неко "хаковао налог". Одлучи се, или си @zeljko612 или @Fifty Shumaher?! :)

meni na fb-u sifra ima 74 slova, a na gmailu 56.PA DA VAS VIDIM HAKERI !!!!!!!!!!!

nije sve u velicini :) ima nesto i u tehnici (kombinacija velikih/malih slova,karaktera i brojeva) . Al ti si najranjiviji,a znas zasto,tu sifru posto verovatno koristis FB svaki dan ne kucas non stop,znaci ili ti je browser cuva i prijavljuje te automatski,ili ides copy/paste iz notepad-a,znaci upisana je na kompu,tako da mozes tih 74 slova da obesis macku o rep.

Moja od 10 karaktera koju ne cuva browser,i nigde fizicki nije upisana osim u mojoj glavi je 100x bolja od te tvoje,nisam na fb time jos bolje,forumi imaju jednu sifru,mail nalozi drugu,adsl nalog trecu i sigurnost je na mestu

images

Back