Facebook

Što bi menjao ?
Ja jednostavno držim serbian latin u language baru, snašao se momentalno.. A i lakše mi je kada treba da pišem neko njesra, priču ili tekst gde su potrebna "pravilna" slova i interpunkcijski znaci

Ja koju god sam uzivo video od tih "Nafuranih Mawih", "Tatinih maza", "SxefiCa Podzemlja" sve su uzivo teski grobovi! A sto se tice "W", nije tu fora zbog slova zabole me, fora je u tome sto nam jezik/pismo sve vise nestaje, izumire.

Ja koju god sam uzivo video od tih "Nafuranih Mawih", "Tatinih maza", "SxefiCa Podzemlja" sve su uzivo teski grobovi! A sto se tice "W", nije tu fora zbog slova zabole me, fora je u tome sto nam jezik/pismo sve vise nestaje, izumire.

Ima i navijacica ( sta su one.. :s ), pa tatinih princeza, pa Mawa, pa Ljupka... :s Boze, gadjaj ih ciglom!

Brate, pisi cirilicom onda ako ti je toliko stalo...iskreno, mene zabole ****** za nase pismo, to je odavno otislo u PiMi, bitno mi je da ljudi razumeju sta sam napisao, a za ostalo mi puca pica... :P

Kako ti ne dosadi? :lol:
Btw, i dalje ne mogu da ti dam reputaciju, a podelila sam par komada u temi o muzici i i dalje nece, pa u odgovor na tvoju poruku, kazala mi pticica. :P

Sta kako mi ne dosadi? Prva si pocela! Sta tebe briga za moju picu, pusti me na miru...stalkeru obicni...

I ne secam se sta sam te pitao...blago pticici, juhu...

Back