FACEBOOK

• Začetnik teme Začetnik teme angel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
imam FB
skoro povezao moj e-mail adresar i kontaktirali me par ljudi za koje nisam znao ni da imam e-mail adesu.
Sreo par skolskih drugara
mogu da pogledam sta radi rodbina u rasejanju bez da moramo da se zivkamo
nepoznate osobe mi ne traze a i ne nude nista
u ovoj konfiguraciji je FB ok :cool:

imam FB
skoro povezao moj e-mail adresar i kontaktirali me par ljudi za koje nisam znao ni da imam e-mail adesu.
Sreo par skolskih drugara
mogu da pogledam sta radi rodbina u rasejanju bez da moramo da se zivkamo
nepoznate osobe mi ne traze a i ne nude nista
u ovoj konfiguraciji je FB ok :cool:

Sta ima tebi da traze... Nisi ti zensko... :cool:

...imam profil na fb...i uglavnom se dopisujem sa prijateljima,nasao sam par skolskih drugara,iz perioda prije rata,koji su sada vani negdje...facebook mi bas super..
ali imam profil i na tagged-u i tu me startovalo bruka pedera...vrlo su konkretni u svojim ponudama..ne znam jel' ima na meni nesto sto ih privuce ***...a naveo sam da sam straight..

Imam profil pakticno od kad se pojavio facebook i sluzio mi je u pocetku da pronadjem neke drugare iz bivse Juge, uglavnom sa mora ili iz vojske... I uspelo mi je da se par njih cujem a i vidim.
Ima stalno nekih koji svasta salju i sl ali jednostavno ignore pa odustanu

Da li ste kreirali svoj Facebook?
Ako jeste,da li dobijate pozive za prijateljstvo od nepoznatih osoba?
Da li dobijate poruke na Facebook od muskaraca/zena iz celog sveta?
Sta vam uglavnom govore?
Da li vam nesto nude?

Imam svoj profil na fejsbuku. Prihvatam prijateljstvo i od poznatih i od nepoznatih osoba i dobijam raznorazen poruke. Najvise mi nude brak i ljubav. Ja sam nevina, pa ne mogu da se upustam u tako nesto, a pored toga imam i decka.

Da li ste kreirali svoj Facebook?
Ako jeste,da li dobijate pozive za prijateljstvo od nepoznatih osoba?
Da li dobijate poruke na Facebook od muskaraca/zena iz celog sveta?
Sta vam uglavnom govore?
Da li vam nesto nude?

imam profil na FB-u, sluzi mi kao kontakt sa prijateljima koje retko vidjam i sa onima koji su razbacani po belom svetu
ne odgovaram na "pozive na prijateljstvo" nepoznatih osoba, ili ih u slucaju da postoji mogucnost da ih znam, lepo pitam odakle se znamo..
ne dobijam poruke, ni ponude od nepoznatih ljudi
ne ukrstam forum i FB

Onaj iz prvog ili drugog braka ili treceg :hahaha:

Bas si smijesna. Jos uvek sam sa ovim sadasnjim deckom. Porslavili smo mesec dana, prekjuce, a i dalje mi se svidja ovaj moj najdrazi. Videla sam se i sa njim i njegovom zenom. Ne mogu zajedno, ali tu sam ja da uskocim. A kako sam se dobor provela sa mojim deckom. Ne mogu da vam opisem. Vecera uz sampanjac, voznja Dunavom i mali pokooncic.

Bas si smijesna. Jos uvek sam sa ovim sadasnjim deckom. Porslavili smo mesec dana, prekjuce, a i dalje mi se svidja ovaj moj najdrazi. Videla sam se i sa njim i njegovom zenom. Ne mogu zajedno, ali tu sam ja da uskocim. A kako sam se dobor provela sa mojim deckom. Ne mogu da vam opisem. Vecera uz sampanjac, voznja Dunavom i mali pokooncic.

Prošlo izdržavanje kazne? :lol:
Zdravo Pevačice... zdravo, zdravo :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back