RemA^^
Primećen član
- Poruka
- 514
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uradio sam i to, nema linka :/
zaboravio sam da kazem da mi radi na kevinom kompu sa vistom i na burazerovom lap topu ima windows 7 i radi
jedino na mom kompu nece da otvori i kad otvori dalje od pocetne strane nema sanse da ode
Radi li ovo?
Jedno pitanje.
Jel moguće negdje vidjeti spisak svih pjesama/linkova koji su objavljeni na Fejsu ?
Pošto sam nekada pre godinu dana objavio neku pjesmu koja mi se mnogo svidja a sada se ne mogu sjetiti imena te pjesme...
Nekada je postojala ta opcija za spisak svih "Veza" tkzv. medjutim pošto sam sada na Timeline-u, ne znam gde se sada ta opcija nalazi.
Hvala unaprijed.
Pozdrav,
MITM
Imam ja pitanje. Meni stoji onako "Standardno" kada je u pitanju postavljanje svojih postova, muzikice da kažem, medjutim, sestra je slučajno kliknula na ono, što Vam stoji blizu imena, ispod ili iznad, ne znam sada već... da joj prebaci na "Timeline". Da li neko zna, gde se to u podešavanjima vraća, ili gde god drugde treba da se klikne, da se vrati da postovi idu standardno, znači jedan ispod drugog, odnosno iznad kao što što oduvek je i bilo, pre ovog timeline-a? Hvala puno unapred na pomoći. Ako neko zna, puno bi mi značilo, da napišete, gde se to podešava i vraća, da kažem na "staro". ♥
Драга, многи већ имају Временску линију, а са ФБ планирају и преостале кориснике да пребаце до краја године.
Прелистај тему, имаш уназад пар постова видео упутство како да вратиш Профилу стари изглед.
![]()
Koliko vremena ti provodiš na facebook-u....
Драга, многи већ имају Временску линију, а са ФБ планирају и преостале кориснике да пребаце до краја године.
Прелистај тему, имаш уназад пар постова видео упутство како да вратиш Профилу стари изглед.
![]()
HvaJa, mila. To me uopšte ne raduje, jer ja obožavam ovaj stari izgled, na njega sam navikla i u njemu se snalazim, i skroz mi je cakano i pregledno na nalogu, zato pitam, jer je njoj jako bitno za posao, jer se u ovom timelinu- ne snalazi uopste.Hvala ti, draga Lulnice, pročitaću ondaK. Što kažu, ako će i nas preostale automatski da prebace do kraja godine, to je onako fuj i bljak, pa što kažu, neka nam je Bog u pomoći, jer se meni taj timeline uopšte en dopada. Hvala ti puno na pomoći, i u sestrino ime, jer pitam prvenstveno za nju, baš će se puno obradovati. HvaJa ti puuuuuuuuuuuuuuno, puuuuuuuno!!
♥
Onako, iz radoznalosti...![]()
Radi li ovo?
Jel postoji opcija da vratim neke slike koje sam prethodno obrisao sa fejsa???