cvele2
Ističe se
- Poruka
- 2.133
Čekaj, prvo si išla na resetovanje pasworda za Facebook i oni su ti poslali taj neki kod, ali nisi mogla odmah da ga vidiš jer nisi mogla da pristupiš tom e-mail nalogu. Onda si kasnije uspela da otvoriš taj e-mail i da iskoristiš taj kod koji ti je poslao Facebook, ali su ti rekli da je istekao neki limit. Jel to u pitanju? Ako jeste, to je zbog toga što, kada resetuješ šifru na takav način, taj kod koji primiš na e-mail važi određeni vremenski period. Ti si očigledno, dok si pokušavala da pristupiš e-mail nalogu, probila taj vremenski limit važenja tog koda i zato ti ne radi. U tom slučaju probaj ponovo da resetuješ password na Facebook-u, kako bi ti poslali novi kod. Ali zapamti da moraš odmah da ga iskoristiš.Imam jedan ogroman problem!!! Juce mi je neko hakovao FB i hotmail. Ja sam kao kreten isla i i pokusavala da resetujem password ali nisam mogla da pogledam code koji su mi slali na mail... Danas sam uspela da povratim password na mail-u ali sad kad hocu da resetujem password na facebooku kazu mi da sam presla neki limit i da ne mogu da resetujem!!! STA DA RADIM?
Poslednja izmena: