Facebook

Ne znam za ranije da li je postojala ta opcija, ali i sad kao da ne postoji. Čim ti moraš da kopaš po help-u da bi je pronašao, ona samim tim nije standardna opcija koju ti nude. To su verovatno morali zbog nekih tužbi da ubace, ali su to vešto prikrili, da ne može tek tako da se obriše nalog.

Ljudi neznam da li je se o tome pisalo i nemogu da pregledam sada, pa me zanima ako neko ima iskustva da mi kaze....

Znaci imate kada udjete na FB i brljate tako svugde, obicno sa desne strane one oglase, pa me zanima jeli neko nekada se oglasavao tu, kako to ide, kako se placa i to ???

Plaća se, valjda po broju prikaza. Ako imaš grupu neku na Facebook-u, imaš opciju tamo u grupi negde da reklamiraš tu grupu putem tih oglasa. Nisam koristio to, naravno, ali sam ulazio jednom pre godinu dana, pa ti sad onako kroz maglu prepričavam.

Koliko sam mogao da primetim, ne postoji mogućnost da se onemogući ta opcija.
Uostalom, Facebook sadrži jako obimnu i detaljnu Help bazu i tamo možete pronaći odgovore na sve što vas zanima u vezi rada Facebook-a. Tamo čak ima i detalja vezanih za one oglase što je @sasa6 pitao za njih.

Ljudi ja imam problem sinoc oko 10 probao sam da udjem na profil na facebooku ali pise mi ovako Твој налог је тренутно недоступан због одржавања странице. Требао би да поново буде доступан за неколико часова. Извињавамо се због нелагодности. Sad neznam u cemu je problem i koliko treba da cekam pomozite?????

Ljudi ja imam problem sinoc oko 10 probao sam da udjem na profil na facebooku ali pise mi ovako Твој налог је тренутно недоступан због одржавања странице. Требао би да поново буде доступан за неколико часова. Извињавамо се због нелагодности. Sad neznam u cemu je problem i koliko treba da cekam pomozite?????

Najverovatnije neki bag, ako jos uvek traje resice se najmanje za 2 dana, ali licno nemam navedeni problem verovatno do servera preko koga ides ili do tebe ili neki face bag.

kada se ukljucim na facebook da se ulogujem pise mi friend requests and messages blocked for 4 days.tih 4 dana je proslo.hitan i brz odgovor sta da radim.

Da nisi malo preopteretila facebook, slala previse friend requestova i poruka?

Dobijem ja od druga poruku nesto foto pa neki link.Ja kliknem tu kad-virus.I sad ja to saljem svima,obrisao sa nalog,ali tek ce se za 14 dana komplet obrisati.Ima li neki nacin da spasim profil(sem formatiranja) ili nista?

Na mom profilu se ne pojavljuju novi postovi, tacnije, pojave se, pa nestanu i tako vec par dana. Na home page je sve u redu, samo me to zeza kad odem na svoj profil. Sta li je u pitanju?

Zanima me kako se prave grupe gde prvo moras da lajkujes i podelis da bi video nesto,kako se to podesava???
Tipa "pogledajte kako je slon seo mravu na glavu,ubo se i umro od bolova" pa onda 1 korak like,2 share 3 idi skip i pogledaj ...
Bio bih zahvalan na odgovoru...

Ako je o tome vec pisano....vredjajte :D kazite bar na kojoj strani..

Ljudi neznam da li je se o tome pisalo i nemogu da pregledam sada, pa me zanima ako neko ima iskustva da mi kaze....

Znaci imate kada udjete na FB i brljate tako svugde, obicno sa desne strane one oglase, pa me zanima jeli neko nekada se oglasavao tu, kako to ide, kako se placa i to ???

Placa se tipa 1 $ i ok je , kad napravis stranicu imas opciju,reklamiraj stranu preko oglasa...

Imam jedan ogroman problem!!! Juce mi je neko hakovao FB i hotmail. Ja sam kao kreten isla i i pokusavala da resetujem password ali nisam mogla da pogledam code koji su mi slali na mail... Danas sam uspela da povratim password na mail-u ali sad kad hocu da resetujem password na facebooku kazu mi da sam presla neki limit i da ne mogu da resetujem!!! STA DA RADIM?

Back