Facebook

Jel jos nekome izlazi sem meni(ne stalno al' u zadnje vreme cesto) kada hocu da nekoga dodam pise da ne mogu? :O

i koja je fora sa tim?
Koliko prijatelja imaš? Možda si prekoračio dozvoljen limit (ako tako nešto uopšte postoji).

Možda si pa naleteo na osobe koje su isključile mogućnost da ih bilo ko dodaje za prijatelja.

Koliko prijatelja imaš? Možda si prekoračio dozvoljen limit (ako tako nešto uopšte postoji).

Možda si pa naleteo na osobe koje su isključile mogućnost da ih bilo ko dodaje za prijatelja.

oko 400 :) ma to mi se u zadnje vreme desava relativno cesto...recimo od 5 osoba koje hocu da dodam pojavi se 1 kada kliknem na dodaj za prijatelja izadje to "This Request Can't Be sen't" a pritom ta osoba isto nema "milion prijatelja" i dop. smo se na drugom sajtu nekom i posle hteli i da postanemo prijatelji na fb al' izadje to sranje :(

Nekako sam sklonio na FB koji mi je status veze ne vidi se ni na profilu nema ga ni u informacijama ... Nezz kako da to vratim... Gledo sam tamo gdje stoji status veze braca i sestra itd. iso sam na onu olovuku ali nema da se postavi status veze... :$

Ghetto, Indigo,
nema veze koliko imate prijatelja vec kojim ih ritmom dodajete.
Ja imam 67 prijatelja i upozorena sam iz istog razoga, zato sto sam poslala pozive za prijateljstva u jednom danu. To vazi i za druge aktivnosti (slanje poruka, postavljanje linkova...)
Kada dodajete prijatelje nemojte vise od 2-3 dnevno i to je to.
Ja sam nasla mnoge odgovore na sajtu fejsbuk srbija, a i licno su mi odgovorili mejlom na pitanje koje sam tamo postavila i to vec sutradan.

Ghetto, Indigo,
nema veze koliko imate prijatelja vec kojim ih ritmom dodajete.
Ja imam 67 prijatelja i upozorena sam iz istog razoga, zato sto sam poslala pozive za prijateljstva u jednom danu. To vazi i za druge aktivnosti (slanje poruka, postavljanje linkova...)
Kada dodajete prijatelje nemojte vise od 2-3 dnevno i to je to.
Ja sam nasla mnoge odgovore na sajtu fejsbuk srbija, a i licno su mi odgovorili mejlom na pitanje koje sam tamo postavila i to vec sutradan.

al' kako onda ja mogu da dodam recimo 15 osoba i onda mi se pojavi za 2-3 osobe da ne mogu da ih dodam? :confused: pokusao sam te osobe da dodam koje nije htelo posle 5-6 dana i nije htelo a u medju vremenu sam dodao lupam sad recimo 20 osoba :think:

Ljudi, moj drug ima problem sa facebook-om, ne moze da se uloguje, kaze "The server timed out". Jel zna neko kako da se popravi to, internet mu radi regularno, sve ostalo moze, samo na facebook nece. To traje vec desetak dana...

Ljudi, moj drug ima problem sa facebook-om, ne moze da se uloguje, kaze "The server timed out". Jel zna neko kako da se popravi to, internet mu radi regularno, sve ostalo moze, samo na facebook nece. To traje vec desetak dana...
Nikako. To je do Facebook-a. Jednostavno neka pokušava idalje dok ne uspe.
Alternativno, može da prati stanje Facebook servera na http://downrightnow.com. Redovno se ažuriraju podaci i može da vidi da li je u datom trenutku server dostupan ili ne.

Moram i ja da se požalim. Već dva dana ne mogu da pristupim sajtu, isti slučaj "Conncection timed out" ili "Connection was reset while page loading". Prvo minut-dva pokušava da pronađe sajt, a na kraju mi izbaci jednu od ove dve poruke. Međutim, na sajtu http://downrightnow.com nema nekih pokazatelja da je server bio nedostupan; čak i u ovom trenutku stoji podatak da je sve u redu, iako idalje ne mogu da pristupim sajtu. Jedini komentar na sve to je - WTF?!

Moram i ja da se požalim. Već dva dana ne mogu da pristupim sajtu, isti slučaj "Conncection timed out" ili "Connection was reset while page loading". Prvo minut-dva pokušava da pronađe sajt, a na kraju mi izbaci jednu od ove dve poruke. Međutim, na sajtu http://downrightnow.com nema nekih pokazatelja da je server bio nedostupan; čak i u ovom trenutku stoji podatak da je sve u redu, iako idalje ne mogu da pristupim sajtu. Jedini komentar na sve to je - WTF?!

Problem rešen. Problem je bio do rutera izgleda. Resetovao sam podešavanja i sada sve radi kako treba.

da ali ih ljudi postavljaju u albume sto znaci da moze i za profil slike...
ali ja ne znam kako ni u album da ih stavim

Neko je postavio GIF animaciju u albumu? Daj mi link da pogledam, baš me zanima kako izgleda (jer do sada nisam video ni jednu!). :)

P.S. Koliko se sećam, nekada davno, kada sam imao nalog na MySpace-u, postavio sam jednu GIF animaciju kao sliku na profilu. Jedino se ne sećam da li je slika ostala animirana, ili je samo onaj prvi frejm iz animacije ostavljen zamrznut kao obična slika.

Uff, sad me pitaš previše opšto pitanje. To zavisi od rutera i od provajdera. Ja sam kod mene, recimo, podesio parametre ADSL veze i zaključao sam wireless. Ostalo stoji manje-više na default podešavanja.

Back