M-heart-J
Veoma poznat
- Poruka
- 11.831
mene je mnogo smorio... zato sam ovde često...
odem po 2 puta dnevno i zadržim se čitavih 2 minuta..
odem po 2 puta dnevno i zadržim se čitavih 2 minuta..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mene je mnogo smorio... zato sam ovde često...
odem po 2 puta dnevno i zadržim se čitavih 2 minuta..![]()
Ima i dosta idiota....ma krsta je zakon.. mnogo je zarazno mesto...ima dosta cool ljudi..![]()
I mene je strasno smorio kada vidim one grupe,pa neka srca po zidu,pa kad stave neke glupe pesme...strašnomene je mnogo smorio... zato sam ovde često...
odem po 2 puta dnevno i zadržim se čitavih 2 minuta..![]()
I mene je strasno smorio kada vidim one grupe,pa neka srca po zidu,pa kad stave neke glupe pesme...strašno
Dodje mi da ga obrišem,nego moram ga imati da bih bio u kontaktu sa nekim osobama...![]()
Ima i dosta idiota....
I mene je strasno smorio kada vidim one grupe,pa neka srca po zidu,pa kad stave neke glupe pesme...strašno
Dodje mi da ga obrišem,nego moram ga imati da bih bio u kontaktu sa nekim osobama...![]()
Skandal na Fejsbuku- "other" prevedeno kao "neki drugi k*rac"
Novi skandal vezan za Fejsbuk, najveću onlajn društvenu mrežu na svetu, stiže iz Hrvatske. Naime, na prevedenoj, hrvatskoj verziji Fejsbuka, na stranici gde korisnik može podesiti postavke privatnosti, umesto reči "drugi", dovitljivi prevodilac reč "other" zamenio je sa čak tri reči:"neki drugi k*rac"!
Vulgarni prevod je ubrzo zamenjen sa "ini".
Još nije jasno kako je moglo da dođe do ovakvog propusta. Iako su Fejsbuk prevodili dobrovoljci (po sistemu koji je uvela Vikipedija), konačni prevod trebao je biti proveren od strane stručnog osoblja.
Fejsbuk je proteklih dana pod velikim napadima zbog problema s postavkama privatnosti korisničkih podataka. Nezavisni blogeri i mediji napali su najveću društvenu mrežu na svetu da ne štiti dovoljno privatne podatke korisnika, a kako se oko tog pitanja lome koplja i među domaćim korisnicima, za pretpostaviti je da je nemali broj njih baš ovih dana pokušao ponovo da podesi postavke privatnosti.
![]()
Kako kad se pravi fb da se zastite slike od tagovanja, tj. da ljudi ne mogu da te taguju na slikama i kako i da li moze da se odabere opcija da tvoji prijatelji ne vide profile drugih tvojih prijatelja osim ako nisu medjusobno prijatelji...
Ajde pomozite mi malo please. Kada udjem u fotografije
na svom profilu, i kliknem na opciju "Napravi foto album"
i kada mi se otvori prozor za dodavanje fotografija, meni
se samo pojavi rec -plug-in content- i izadje obavestenje
da to mora da se instalira da bi se dodavale slike
I ja kliknem na OK i prebaci me na Opera support stranicu
i tu se nalazi niz nekih opcija za instaliranje, ali ja ne znam gde tacno
treba da kliknem. Kao sto sam vec napisala, koristim Operu.
Ako ima mozda veze sa browserom, onda da li da koristim neki drugi?
Hvala unapred!![]()
Inače ne koristim onaj chat na fejsu, ali mi je juče jedna drugarica koju nisam videla godinama a koja me pre par dana tamo pronašla, poslala poruku i pita što nisam nikad online, da malo proćaskamo. I ja ajd'.... Uđem na chat ali onda kako otkucam nekoliko slova ili u boljem slučaju nekolik roeči samo počne da mi iskače ovo upozorenje:
Pogledajte prilog 80256
A uopšte ne mogu da zatvorim to prozorče sa upozorenjem, nego mi preplavi ekra, kako koje slovce to se otvori....Ja sam onda reinstalirala taj Quick Time, reko' možda pomogne nešto...To se i dalje dešava. Rekla sam joj da je najbolje da ona instalira msn. Tako da mi u suštini taj chat neće ni trebati ali me nervira i hoću da znam
ŠTA 'OĆE KOJI MOJ??????
Pa ti si pametan covek
Svaka cast![]()