Facebook

pa kad vec pomenu grupe,malo pre sam na njuz fidu videla da se nekoliko prijatelja priključilo grupi EVERY PERSON THAT JOINS WE WILL DONATE $1 TO HELP PEOPLE IN HAITI!Pa reko aj da uđem da vidim čega sve ima.strašno je što ljudi uopšte ne gledaju u kakve se grupe učlanjuju samo pročitaju naziv...jer prosto mi je neverovatno da grupa ima preko 1.360,000 članova a da su svi to svesno uradili jer je grupa naj odvratnija sprdačina sa užasom koji je zadesio sve te jadne ljude.

https://www.facebook.com/photo.php?pi...d=250315373667
Pogledajte samo te slike

pa kad vec pomenu grupe,malo pre sam na njuz fidu videla da se nekoliko prijatelja priključilo grupi EVERY PERSON THAT JOINS WE WILL DONATE $1 TO HELP PEOPLE IN HAITI!Pa reko aj da uđem da vidim čega sve ima.strašno je što ljudi uopšte ne gledaju u kakve se grupe učlanjuju samo pročitaju naziv...jer prosto mi je neverovatno da grupa ima preko 1.360,000 članova a da su svi to svesno uradili jer je grupa naj odvratnija sprdačina sa užasom koji je zadesio sve te jadne ljude.

https://www.facebook.com/photo.php?pi...d=250315373667
Pogledajte samo te slike
Danas već grupa broji preko milion ipo članova ali je neko blokirao one fotke i filmiće

pozz
nedavno sam se registrovao na facebook-u, posle toga sam reinstalirao operativni sitem, a sifru od facebook-a nisam nigde sacuvao i sad nemogu da se prijavim trazi mi sifru, a ja neznam
jel postoji neko resenje?

Sto sam naisao na dobru grupu na facebook-u z:mrgreen: Zove se "Tumacenje profil slike na fejsbuku".Evo kratkog opisa:

Ribe:
Samo napucena usta - ruzna (eventualno sa namerom da raspali musku mastu kakav bi bio osecaj da se te 2 socne usne nadju na tvojoj k..i, dok 'vamo izigrava sveticu)
Faca sa velikim naocarima - ruzna do zla boga. Grob!
Izbacena guza - napaljena klinka koja se lozi na Christiana Ronalda.
Izbacene sise - napaljena ruzna klinka (eventualno do 18) koja velicinom sisa pokusava da nadomesti manjak sivih celija.
Izbacene sise i guza istovremeno - najslikovitije objasnjava stara narodna "Lakse joj uterati metar u dupe nego cm u glavu"
Izbacene sise i guza i napucena usta - Vidi, imam 5 iz gimnastike?? Hahah! Prevarili ste se! - Trazim opasnog baju sa mocnim autom, velikim misicima i malom k...m za koju cu da mu govorim da je velika, a on ce da me voza, brani i kupuje sve sto pozelim.
Neki lik iz crtaca - ruzna i sa manjkom samopouzdanja.
U kupacem kostimu - Vidi, bila sam na moru, d...j na moje sveze zategnuto, izdignuto na grckom suncu osuncano tinejdzersko dupe, kad vec ne mozes da ga pipnes, luzeru!
Slika Jessice Albe - Htela bih da budem kao ona, al' mi je faca previshe velika i roshava, a pride imam i 30 kila vishka. Idem da vratim glavu konju, pozz!
Slika sa Acom Lukasom(Dzajom iz Amadeus benda, Nikolom Rokvicem, Karleusom...) - Napaljena klinka sa debilnim muzickim ukusom, koja tripuje da je postala bitna gradska faca zato sto joj je neko od neimara folk nam muzike poklonio 15 sekundi vremena....

e pa malo ga prećeraše:roll:

Na FB imam samo najnoviju fotkicu snimljenu pre par dana .Trenutno je dovoljno da ona krasi moj profil, a za ostalo nemam bas vremena. Ipak, mislim da cu ga uskoro aktivirati, jer sam videla puno prijatelja rasutih po svetu i cini mi se da ce mi se cela prica dopasti.Iako ga svi pljuju ,deluje mi da cu ga ja bas zavoleti.

A, moram i da kontaktiram bivseg momka koji je u poslu sa nekretninama,jer mi hitno trebaju njegovi saveti, a nisam ga videla godinama.Lakse je uz izvesnu fotku pod radnim nazivom “Mmmda..poslovna zena “ ;)

E ljudi aj me addujte please.
Ja se zovem Maksim Maksa Mijatović

Meni se cini da nije bas razumno ostaviti ime,da te adduje ko treba i ko ne treba.
Facebook je samo za prijatelje,za one koje znas.
Za upoznavanje postoje i drugi sajtovi,iako mi je svaki debilan,jer moze da te zeza ko hoce,pogotovo sa laznim identitetima

Back