Facebook problemi

Stefi Nis

Zainteresovan član
Poruka
427
Juce su mi stigle poruke od mojih drugova na engleskom, a nekim mojim prijateljima su stigle poruke od mene (koje je nisam pisao) isto na engleskom.UU jednoj poruci nalazio se link i kada sam kliknuo na link otvorio mo se you tube ali nije pravi.Od tada mi kompijuter redi mnogo gore , a kad ulazim na facebook pise "Нажалост, ми доживљавамо привремени технички проблем, молимо вас да проверите касније" i nemam pristup, kod mojihj drugova sve je kako treba.
MOLIM VAS KAZITE MI KAKO OVO DA POPRAVIM I U CEMU JE PROBLEM!!! HVALA NA ODGOVORIMA!:(:(:(

Prvo sto nije verovatno je da ti neko odavde salje poruku na engleskom...
Drugo, pogledaj kakav link pise dole, kad prelazis misem preko necega sto ti bas i ne uliva poverenje.
I naravno - pozovi bilo koga (pozeljno ako znas nekoga licno) da ti ocisti komp od gluposti. Posle toga bi trebalo da radi kako treba.

Juce su mi stigle poruke od mojih drugova na engleskom, a nekim mojim prijateljima su stigle poruke od mene (koje je nisam pisao) isto na engleskom.UU jednoj poruci nalazio se link i kada sam kliknuo na link otvorio mo se you tube ali nije pravi.Od tada mi kompijuter redi mnogo gore , a kad ulazim na facebook pise "Нажалост, ми доживљавамо привремени технички проблем, молимо вас да проверите касније" i nemam pristup, kod mojihj drugova sve je kako treba.
MOLIM VAS KAZITE MI KAKO OVO DA POPRAVIM I U CEMU JE PROBLEM!!! HVALA NA ODGOVORIMA!:(:(:(

Virus. Znam provjereno.

evo i mene da se nadovezem.i ja sam zakacila nekog trojanca preko fejsa.uspela sam da ga izbrisem.skenirala sam komp sa sto anti-virus programa.nema ga nigde.ali ja i dalje nemogu na fejs.izbacuje mi greska 102.sta dalje da radim:?:

imam veliki problem,nemogu da se ulogujem na facebook-u,,tj tacnije moja devojka nemoze dase uloguje jer je obrisala br telefona od facebook-a,a nije uklonila ona podesavanja za slanje koda na broju telefona.tacnije sigurnosni kod...takodje pise da se prijavim sa priznatog racunara...ali sam pokusao i takodje nece isto pise...pa vas molim da mi pomognete..sto pre mozete?.

1278862_717080858305419_636190260_o.jpg

Back