Facebook, instagram, twitter

Meen drustvene mreze interesovala na pocetku njihovog rada, nesto novo, hajde da se proba... onda su me poceli spopadati ljudi koje ili nisam zeleo da vidim tamo ili nisam imao pojma ko su. A pukao sam kad smo bili na nekoj veceri, stigne jelo, hajde da verceramo, stani, stani da fotografisem i okacim na nistagram, OK, hajde, dobro, krecemo?, cek, cek nije se ucitala, samo jednom da snimim i tagujem, OK, ohladice nam se riba, sacekaj jos minut da se uploaduje, sto si alav... a i kuma sa druge strane stola ponavlja isto radi, samo sto smo nju morali da cekamo da dobije password za wi-fi mrezu i sve to odradi. To vece, sam blokirao nistagram, od tad (pre dobrih 7-8 godina) do prosle godine nisam ni probao da ulazim tamo a kad sam zbog nekih drugih potreba probao da udjem kazu mi da taj nalog ne postoji. Otvorio sam neki bezveze facebook nalog ( tipa Josip Broz Mladji) da mogu proistupati nekim restoranima, prodavnicama ili usluznim radnjama.

Uostalom, svakoga do koga mi je stalo imam u telefonskom imeniku pa se cujemo, eventualno emajliramo.
Brate, to sa slikanjem hrane znaci... Nemam ja zivaca za to.

1685739514706.png

Наравно.
Људи су напорни чак рекао бих и наметљиви постали.
Na nekim pocecima facebooka mene spopadali "zemljaci" iz Montenegra, imamo relativno retko prezime pa se poceli javljati. recimo. Topalovici: dje's zemljace/ nisam ja iz Montenegra/ vidimo da ti stoji da si iz Zemuna ali si porijeklom odavde/ nisam jer mi je i cukun-cukun deda rodjen u Sumadiji/ nema Topalovica u Sumadiji svi smo porijeklom podno Lovcena/ OK, sta ste vi, Srni ili Crnogorci?/ sta pitas co'ce, cistokrvni CrnoGorci/ pa kazem vam da mi nismo iz Crne Gore jer su moji odvajkada bili Srbi... i tako sam ih 'oladio, bar 4-5 koji su trazili rodbinu po belome svetu.

Na nekim pocecima facebooka mene spopadali "zemljaci" iz Montenegra, imamo relativno retko prezime pa se poceli javljati. recimo. Topalovici: dje's zemljace/ nisam ja iz Montenegra/ vidimo da ti stoji da si iz Zemuna ali si porijeklom odavde/ nisam jer mi je i cukun-cukun deda rodjen u Sumadiji/ nema Topalovica u Sumadiji svi smo porijeklom podno Lovcena/ OK, sta ste vi, Srni ili Crnogorci?/ sta pitas co'ce, cistokrvni CrnoGorci/ pa kazem vam da mi nismo iz Crne Gore jer su moji odvajkada bili Srbi... i tako sam ih 'oladio, bar 4-5 koji su trazili rodbinu po belome svetu.
Тога увек има.
Тема је општа, оквирно је и посматрајте.
Није битно шта ко има од мрежа
Први нисам рекао истину шта имам 😁

Какав, по вашем мишљењу, профил особа, користи форум?
Pa... ovde su ljudi koji neretko imaju sve to pobrojano, plus članstvo na nekim drugim forumima na kojima baš moraju kao na iglama sve vreme, ali najradije i najčešće budu baš ovde.
Odolevamo godinama, lepota nam je relativna, u oku posmatrača... Twitter... još ne znam za šta tačno služi osim da mogu da pratim čoveka koji se brine o populaciji jelenaka da ne odumru, jer sam nalog na Twitter-u samo zbog njega otvorila, je l'te, da mogu da ga pratim. Farma tih buba napreduje sjajno, ako se iko pita! :)

"Mladost je prolazna, lepota relativna, a samo je glupost večita!", reče Ljuba Moljac.

Mi na Forumu, izgleda, radimo na fenomenu gluposti, i to aktivno, na demonstriranju, suzbijanju, iznalaženju načina preventive, lekova i borbe protiv iste...;
Tako daaa... kako nazvati takvu kategoriju ljudi?
Hmmm...

Back