Corvus
Iskusan
- Poruka
- 6.683
Ne?Не делује тако
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne?Не делује тако
Stvar je praga. Sta se prelazi, a sta ne. Uvek "promovises" svoju licnost.Mogu da razumem, ako se ne plasira lično i sopstvena vrlina.
Ako se diskutuje na neku temu.
Ali...
Sve se svodi na samo promociju, zar ne.
Pa ovde..
Зар свако не прича само о себи?Pazi kada se ja čak prisećam izjava nekih odavde:
Da je potpuno neprirodno i turn off kada se muškarac dokazuje, postavlja slike.
Izjava od strane žene.
Dok je sasvim normalno da to žene čine...
Ali nije ni prirodno.
Muška vrsta je ta koja se šepuri, a žene na osnovu toga biraju?
Pta he otišlo u *****?
Baš ***** usled ravnopravnosti?
Корвус једва те разумем човечеA sve te koje se šepure ištu isti?
Uvek je tako.Зар свако не прича само о себи?
О себи или свог углаUvek je tako.
Ili, makar, pričamo iz svog ugla.
Mediji su vecinom propaganda. Zato je format na medijima toliko bitan. Na pr, na teoeviziji je jako bitno urednistvo i format emisije. Kontinuirana propaganda i rizicno je skrenuti s kolotecine.Која разлика постоји између било ког медија и мреже?
Zašto pisati o bilo čemu, ili postavljati svoje slike?О себи или свог угла
Зашто писати о чему је неко писао
Леп опис.Mediji su vecinom propaganda. Zato je format na medijima toliko bitan. Na pr, na teoeviziji je jako bitno urednistvo i format emisije. Kontinuirana propaganda i rizicno je skrenuti s kolotecine.
Dr mreze su zamalo skrenule s toga, medjutim, shvaceno je da bi se zaradjivalo puno, moras imati format i propagandu.
S druge strane i one propadaju jer su uredjivaci i korisnici. I oni ne vole da im se previse postavljaju pravila i uredjuje njihova sadrzina. Tako se vestacki ubacuju mehanizmi nekakvog laznog cilja kroz tkz dopaminski napitak, a u stvari je bitan put a ne cilj. Dakle privlacis sto vise mase na sebe, a kako ces privuci ako ne nekakvom senzacijom i onda kroz to ti se ubacuju pravila na koja popustas da bi nastavio dalje.
Pa je sada sledeci talas. Videcemo sta ce biti.
Мора постојати неки разлогZašto pisati o bilo čemu, ili postavljati svoje slike?
Sve je već rečeno i napisano, a slika je more?
Дакле рекло би се, дишемо, дакле постојимоPromovises sebe uvek i svuda
Onog momenta kad izadjes iz stana
Vec si sebe prezentovao svetu
Mora...Мора постојати неки разлог
Ако није проблем реци назив теме или дај линкMora...
Ja sam skoro pisao koji je, pa su me napali, jer sam im drmao kavez...
Ne pišem ja mnogo, niti otvaram previše tema.Ако није проблем реци назив теме или дај линк
Тражићу.Ne pišem ja mnogo, niti otvaram previše tema.
Lako se može naći.
Naravno da postoji.Тражићу.
Твој поглед је увек постоји разлог, за све, психолошко филозофски

Мозак. Не мора постојати разлогNaravno da postoji.
Ne vodi nas srce, već mozak?![]()
Ko?Mora...
Ja sam skoro pisao koji je, pa su me napali, jer sam im drmao kavez...
Наравно.Meen drustvene mreze interesovala na pocetku njihovog rada, nesto novo, hajde da se proba... onda su me poceli spopadati ljudi koje ili nisam zeleo da vidim tamo ili nisam imao pojma ko su. A pukao sam kad smo bili na nekoj veceri, stigne jelo, hajde da verceramo, stani, stani da fotografisem i okacim na nistagram, OK, hajde, dobro, krecemo?, cek, cek nije se ucitala, samo jednom da snimim i tagujem, OK, ohladice nam se riba, sacekaj jos minut da se uploaduje, sto si alav... a i kuma sa druge strane stola ponavlja isto radi, samo sto smo nju morali da cekamo da dobije password za wi-fi mrezu i sve to odradi. To vece, sam blokirao nistagram, od tad (pre dobrih 7-8 godina) do prosle godine nisam ni probao da ulazim tamo a kad sam zbog nekih drugih potreba probao da udjem kazu mi da taj nalog ne postoji. Otvorio sam neki bezveze facebook nalog ( tipa Josip Broz Mladji) da mogu proistupati nekim restoranima, prodavnicama ili usluznim radnjama.
Uostalom, svakoga do koga mi je stalo imam u telefonskom imeniku pa se cujemo, eventualno emajliramo.