Facebook, instagram, twitter

Постоје предрасуде да:

Фејсбук - користе старије особе.
Инстаграм - користе лепе
Твитер - мање лепе али интелигентне

Какав, по вашем мишљењу, профил особа, користи форум?
Коју заједницу би изабрали ако би сте се одлучили да упознате неког путем интернета?
Fejsbuk je za povezivanje sa rodbinom i prijateljima, gde usamljenici postuju zezalice,
macke i mede, kako bi skupljali lajkove jer im je to jedina satisfakcija u zivotu.
Instagram i tviter je, koliko vidim da blogujes i skupljas lajkove, takodje.
I da te uhapse i strpaju u zatvor, ili ludnicu, ako opletes po vlastima...

Постоје предрасуде да:

Фејсбук - користе старије особе.
Инстаграм - користе лепе
Твитер - мање лепе али интелигентне

Какав, по вашем мишљењу, профил особа, користи форум?
Коју заједницу би изабрали ако би сте се одлучили да упознате неког путем интернета?
Мени је син рекао док сам била на форуму- Опет си на том твом сајту за маторце.
Ето, такав :lol:

Сада озбиљно, овде долази до размене мишљења. Као неки споменар. Знамо ко шта воли да једе, коју музику слуша, какве филмове бира, којој политици нагиње, шта вреднује, какав је у контакту са другима макар то било и анонимно, мислим да се људи више опусте, више лупетамо, мање кочнице имамо, више претресамо неке теме које нас занимају а овако немамо саговорнике, видиш и ко је стрпљив, ко је задрт, ко је увредљив, ко осетљив... Знамо, брате, и ко какве гаће носи. Па са неким и попијеш кафу.

Moj fejs
Screenshot_2023-06-03-11-36-26-302_com.facebook.katana~2.jpg

Objave zaključane na prijatelje.
Prijatelja 14
Instagram :cross:
Tviter:cross:

У теми се тражило мишљење о форумима.
Tesko mi je da sve ljudi koji na forumu pisu stavim u jednu grupu i sve pojednostavim.

Ima puno onih koji ovo mesto dozivljavaju kao kafic u kraju u koji s vremena na vreme svrate, jer dobro poznaju gazdu, a i verovatnoca da ce tamo sresti nekog koga poznaju je takodje velika.
To je po meni najveca grupa.
Drugi vole da diskutuju, treci su usamljeni, cetvrti se oslobadjaju frustracija, peti odmaraju mozak itd.

Back