votjkica
Primećen član
- Poruka
- 562
kako to mislis bezbojna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
apropo nepoznatih
evo npr. kad sam bio na Sunshine-u u NS,snimao neke klipove,okacio na youtube,pa na FB,onda Sunshine preuzmu jedan klip,okace na svoj FB,onda neka devojka vidi klip kod njih na FB,pa mi posalje request,ja zavirim u profil,vidim ultra mocne fotke,(bavi se fotografijom) takodje sa Sunshune-a,a i sebe na jednoj od nih i edujem je
i tako..sad gledamo jedno drugom fotke)))))))))))))))))

Evo sta se desilo jednom mom drugu
Pre neki dan je bio negde gde se ceka red,bas dugo se ceka..i sad u tom cekanju..on primeti jednu devojku,a primeti i da je ona njega primetila i tako..gled,gled...vir,vir i to..
Medjutim...ambijent je bio malo bizaran,t.j morbidan,sa sve gomilom penzosa pride...i nisu ostvarili nikakav kontakt,sem tog vizuelnog..
Nju prozovu pre njega,ona zavrsi to sto je imala i ode..
I sad..on se smorio najstrasnije bas bas,sto joj nije prisao i sve..ali kad je dosao kuci..,
proradi njegov dijamantski um,seti se njenog imena i prezimena,jer je cuo kad je prozvana,ukuca u facebook i taadaaa..nadje je..njoj je profil bio private i on joj posalje zahtev i ceka...dok je cekao..razmisljao je...sta ako je 3p,t.j. sta ako se is3povao da je i ona osetila isto sto i on kad su gled,gled...vir,vir i te 4e
Ali..ne lezi vraze...stize mail da je zahtev prihvacen,kuc,kuc...tuc muc,sa poruka predju na neki messinger i eto...sad idu u Afriku da sade papriku
I tako...kakva su vasa iskustva sa facebook-om,pri tom ne mislim na kuckanje sa babom na samrti iz Bugarske,masovno add-ovanje kojekakvih morona,a ni na igranje pokera i to..![]()
ne volim ga,jer nemas privatnost...one ljude koje zelim da obavestim shta se deshava u mom zivotu...oni su uvek obavesteni 
sto bre gej?kako gej![]()

potresla sam se
mene mocna obrisala sa fejsa
al ja imam najmocnije ime tamo

sto bre gej?![]()
evo sad mi neko poslao request..jel neko od vas?
![]()

pa,ovo shto je bilo sa tvojim drugom je ok... ali kad zamislim da neki decko,ide na fejs, samo da bi upoznao neke ribe...Mislim daj,ne zelim nikog da uvredim ali to mi odishe na nesposobnost. Moja mama ima agenciju za bracno posredovanje i tamo uglavnom traze partnere penzioneri i matorci. I sad,nit si star,nit tunjav,mlad si...i preko facebooka trazis ribu? U istom rangu su mi i oni mushki shto po ceo dan vise na njemu samo da bi gledali devojke. Razumem ja da gledas,ali skoro citav dan samo to da radis....
inace nemam faceookne volim ga,jer nemas privatnost...one ljude koje zelim da obavestim shta se deshava u mom zivotu...oni su uvek obavesteni
Nemam nishta protiv ako se neko spontano smuva preko fejsa,ali da ides na to samo sa tim ciljem...neshto ti fali.

ne razumem zasto ljudi koriste prava imena tamo

'oces da me edujes ako ti posaljem rikvest?pa to mi je tako gej
shalim se,neshto sam gej raspolozena,slusham Abbu i gubim se
Ja sam se ukinula iz pretrage![]()

Ja znam za romanticnu gej pricu kad je riba shto studira s mojom naj prijateljicom sanjala ime momka...ukucala ga na FB,poslala zahtjev....i sad su u vezi dve godine...
kakav je ona bolesnik![]()
ne znam brate...nikad nisam trazio,muvao ili sta god..ribu na FB
samo forum brate...i keva i cale za te akcije![]()
![]()

ja sam silne obrisala i to ljude iz private koje znam sto godina
jer ne komuniciramo tamo
i koji ce mi djavo
obrisala i neke koji su se sami prijavili kad su videli da brisem
pa sam ih posle vratila jer su se ocmuljili
meni to smejurija
+
ne razumem zasto ljudi koriste prava imena tamo

'oces da me edujes ako ti posaljem rikvest?
![]()

To sa drugom je ok

klijenti dobiju slike devojaka,izaberu i njih desetoro,agencija plati put,on za tih deset,petnaest dana ili koliko vec ostaje upozna sve te devojke...ali to nije ''ruski i ukrajinski facebook'',to ima drugi naziv
Ja znam za romanticnu gej pricu kad je riba shto studira s mojom naj prijateljicom sanjala ime momka...ukucala ga na FB,poslala zahtjev....i sad su u vezi dve godine...
kakav je ona bolesnik![]()

i meni su se najbolje stvari dešavale u snu![]()